A Fidesz szerint tovább folytatódik a "szocialista bűnregény", ugyanis újabb titkos bankszámlát találtak a Magyar Nemzet információi szerint, amely Simon Gábor volt MSZP-alelnökhöz köthető.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, 60 millió forintnyi euró volt a számlán idén januárban, de 2011 áprilisában 230 millió forintnyi eurót is tartottak rajta, és többször volt nagy összegű be- és kifizetés is.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy ez már a harmadik nagy összegű titkos bankszámla, amit találtak, amelyeken összesen több mint 600 millió forintot tartottak.

A Fidesz újra azt kérdezi Mesterházy Attila MSZP-elnöktől, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjétől: még mindig úgy gondolja, hogy elmenekülhet a felelősség és a kérdések elől? Selmeczi Gabriella szerint az ellenzék délutáni rendezvénye megfelelő alkalom arra, hogy Mesterházy elmondja: mit tud a százmilliókról, kinek a pénzét tartották a számlákon, és hány szocialistának van még ilyen bankszámlája.

A Magyar Nemzet hírportálja úgy tudja, hogy a hatóságok által talált egyik számlát a salzburgi Bankhaus Carl Spängler & Co. AG-nál vezették, egyenlege 2014. január 23-án 199 977 euró volt. A lefoglalt banki iratok szerint a Simon Gábor nevére szóló számlát 2008. január 28-án nyitották meg a salzburgi pénzintézetnél.

Az mno.hu azt írta, hogy a számla forgalma a 2008 és 2010 közötti időszakban volt a legsűrűbb, előfordult, hogy néhány naponta regisztrált a bank rendkívül nagy összegű, esetenként az egymillió eurót is elérő készpénzes be- és kifizetéseket, és ennek a számlának a terhére tőzsdén kívüli értékpapír-vásárlásokat is végeztek. A bizonylatok tanúsága szerint 2011. április 4-én a számla egyenlege például 762 346 euró volt – írta a portál.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Na meg tonyó 300 millás ingatlan mutyija is tovább folytatódik. Megy a sumákolás az ügyben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Ez már olyan mint a fidessnépmese. Mindegyik tesz hozzá valami még kompromítálóbbat, csak a forrás marad titok. Mesterházy a gondnoka a Simonnak? Miért mindig Tőle kérdik honnan van a pénz?
nehogymá
engem azért érdekelne,hogy mi van azokkal akik sólyom légitársaság körül bábáskodtak,mert az elhunyt ott (is)előfordult. már az elején látszott,hogy nem kerek valami a cég körül.ha adósságot tudtak csinálni lehet mást is.
kukac50
A Fideszes meg most kezdődik!
Lehetne még a Veránkai nyaralónál is néhány millió jogtalan elköltését találni,A megyei elnök még az újságnak is hazudozott.
mariaberta
És mikor kezdődik el a fidesz bűnregénye? Mert ott is sok dolog van ami vizsgálatra szorulna, de persze Polt főfő szerint, ez nem képezi vizsgálódás tárgyát, Meddig is?
Desischado
Mi van a simicska, mészáros milliárdokkal?! rogán tóni milliói? A mutyik? A fidesz bűnregénye igen vaskos! Na, ezekkel mi van? Ja, erről kuss van? Akkor be lehet fogni!
Pisti271
Simonról csak az újságok írnak, (vagyis egy ír, a többiek csak átveszik)
és eddig nem került nyilvánosságra semmi dokumentum, ami alátámasztaná,
ugyanakkor a Neten nyomonkövethető, amint Rogán vagyonbevallásában
naponta jelennek meg újabb és újabb ingatlanok.
Az analógia adott, mikor áll ki Orbán, és számol be róla, hány Fideszes
rendelkezik még eltitkolt ingatlanokkal?
Annál inkább, mert Simon ugye már csak volt mszp-s, ellenben Rogán
még frakcióvezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.