Befuccsolt beruházási tervek, megszüntetett csendőrség, a romákra panaszkodó nem romák, a keménykedő rendőrökre és az elnyomásra panaszkodó romák – a legnagyobb jobbikos települést, Tiszavasvárit a párt mintavárosának szánták, de a polgármester szerint is legfeljebb csak az erőfeszítéseik szolgálhatnak mintául. Hiába van több és szigorúbb rendőr, a közbiztonság nem látszik javulni, a polgármester pedig hadat üzent a vályogházban élő cigányoknak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
""cigányok által lakott részen, a Széles út környékén. A részben vályogépületek közötti részt már-már összefüggő szemétréteg takarja.""

Miért nem kötelezik az ott lakókat hogy tegyék rendbe a környezetüket !
Mi lesz ha kitör egy járvány a kosz és mocsok miatt ???
Horváth Aladár miért nem megy az ilyen településekre. Ott lenne rá igazán szükség hiszen ott van parlagon az általa követelt föld !!! Vagy cak duma van de munkakedv az nincs ???
elmagyarázza
Sííva
@F_Viktor: Nem szeretnék vitázni veled. Meggyőzni sem akarlak! Nem vitatom, hogy romlott a közbiztonság, de nem csak ott, hanem szerte az országban! Addig nem is lehet javulást várni amíg a dolgokat nem lehet nevén nevezni, az igazságot kimondani! Ömlik az EU-ból a pénz? Kinek, hová? Simon Gábornak vagy Rogán Antalnak és az egész díszes kompániának! Kik kapták meg a cigány integrációra szánt pénzt? Az, hogy normális életre képtelen embereknek, akik addig a putri közepére végezték el az ürítési gondjukat házat és lakást adnak nem oldja meg a valódi problémát. Mikor fogjuk a kötelességeiket is megkövetelni? Amíg nem tanulja meg, hogy neki nem csak jogai vannak, hanem igen is felelős az általa világra hozott gyerekek iskoláztatásáért, normális életre neveléséért addig nem fog változni semmi! Mit vársz egy iskolázatlan, neveletlen 13-15 éves anyától és kb. ugyan annyi idős apától, akik a nyolc osztályt is nagy nehezen végezte el? És most mit lépett a kormány? Már nem bünteti ha 12 évnél idősebb gyerekek nemi életet élnek? Miért? Mert a cigányság nagy többsége börtönviselt lenne? Megvonják a cigányoktól a megélhetési lehetőségüket? Milyen munkát végeztek eddig ami alapján jogosultak arra, hogy orrba-szájba támogassák őket? Megélhetési gyerekgyártásért nem jár szociális juttatás! Elveszik a gyerekeket a szülőktől? Igen is vannak olyan szülőnek nem nevezhető férgek akiktől el kell venni a gyerekeket, mert nem törődik vele és csak a pénzt várja utána. Tisztelet a kevés kivételnek! Mert vannak, sőt nekem is van nagyon jó ismerősöm nem is egy aki cigány származású és ugyan úgy elítéli azt az életmódot amit a többség folytat! És mond csak, miért kötelező csak a Jobbikos önkormányzatnak új munkahelyeket teremteni? Olyan munkahelyekre meg nincs szükség mint amit a fidesz csinált! A kormány a magyar vállalkozókat teljesen ellehetetleníti a különböző adókkal. Itt csak a külföldi befektetők járnak jól! Az elmúlt huszonpár év kormányait nem érdekelte, hogy megtartsák a munkahelyeket...
palika
Franciák új elnöke ma mondta, hogy lehetetlen a cigányokat beilleszteni a társadalomba!!!
Szóval nem csak itteni probléma ez! Mennyi de mennyi élet és forintunk megmaradna, ha ez a csürhe cigány hordát visszatelepitenénk oda ahonnan jöttek! De aki védi őket, az meg fogadja szárnyai alá és repüljenek velük!!
F_Viktor
@varirmag: Ti viszont felhatalmazva érzitek magatokat, hogy ugyanazt tegyétek, mint a cigányok, ugyanúgy viselkedjetek, mint ők? :-)
F_Viktor
@Sííva: Igazad van, a közbiztonság az egész országban romlott, de egy Jobbik vezette városban elvárható lett volna, hogy ott ne így legyen.
Ezért (is) bíráltam, vagyis légből kapott, demagóg programnak tartom a Jobbik érzelmekre alapozott szólamai.
Azt is el kell fogadnotok, hogy pénz nélkül rend sincs.

Igen, ömlik a pénz az EU-ból, nézz körül az országban.
Abban is igazad van, ebből nagyon sok fityeszes zsebben landol, de azért jut a Jobbikosoknak is, ugyebár volt már téma a Jobbikos EP delegáltak asszisztensi pénzei.

Én is azt mondom, van cigány bűnözés, én sem értem ezt miért kell eltitkolni.

Munkahelyteremtés külföldi tőke nélkül nem fog menni, vagy azt várod, hogy a magyar oligarchák majd segítenek ebben?

Orbánnak abban igazat adok, hogy a cigányságot munkára kell szoktatni. A vetőmag, kismalacok osztogatása nem lett volna hülyeség, ebben látok rációt.
Sííva
@F_Viktor: Azt hiszem feleslegesen vitázunk dolgokon. Egész más szemszögből látjuk a helyzetet. Abban egyetértünk, hogy az ami jelenleg folyik nem jó irányba viszi a dolgokat. Maradjunk ennyiben. Meglátjuk, hogy hogy fog alakulni a dolog. Csak az a baj, hogy a 24. órában vagyunk mindkét kérdésben. Már egyszer végig néztem hogyan amortizálják szinte a földdel egyenlővé egykor gyönyörű szülőfalumat és teszik véglegesen élhetetlenné a magyarok számára. Mindezt kb. 40 év alatt. Sajnos én ebben látom az ország legnagyobb problémáját, mert minnél jobban szaporodnak annál több felesleges pénzbe kerülnek, aminek lehetne jobb helye is. Szomorú lenne, ha a falu sorsára jutna a hazám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.