Lába kelt egy mobiltelefonnak Orbán Ráhel tavaly szeptemberi esküvőjén. A Nemzeti Nyomozó Iroda akkora elánnal vetette bele magát a tettes előkerítésébe, hogy az eseményen dolgozó személyzet valamennyi tagját kihallgatta. Sőt nyomásgyakorlást is alkalmazva, rávették a tanúkat arra, hogy vehessenek tőlük DNS-mintát. A hvg.hu-nak megszólalt az eseményen részt vevő egyik pincér. A Helsinki Bizottság munkatársa szerint az ügyben eljáró rendőr jogsértést követhetett el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bezzeg a csóró Mariska nénitől ellopott értékei után nem nyomoznak ennyien.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Bezzeg a csóró Mariska nénitől ellopott értékei után nem nyomoznak ennyien.
nyanya001
Na de kérem szépen !
Itt csakis az elvhű barátok lehettek !
Fidesznyik haverok !
Már annyira belejött a lopásba, hogy mobiltelefonnak sem tudott ellenállni !
gomez
Nem csoda hogy ilyen nagy erőkkel folyik a nyomozás! Tolvajoktól lopni nem akármilyen
elitélendő tett! Vagy a tovább képzés miatt hajszolják!
Törölt felhasználó
hahaha... Mennyibe is kerül egy DNS laborminta és telefon... pofám leszakad..:)

Ha egy halandó "alattvaló" bemegy a rendőrségre, hogy ellopták bármijét, legyen az egy autó akár, akkor kb. a válasz, hogy ellopták, nem valószínű hogy meglesz és egy ember felviszi "esetleg" a rendszerbe... Itt elloptak egy mobilt, külön "nyomozók" vannak az ügyre állítva és több százezres DNS teszteket kérnek ki a törvényszékiektől... Ez persze apróság, de annál jobban jellemzi a rendszer egészét! Éljen a király!
Kamcsatka
Sebaj, majd kap egyet a férjétől az állami erdőből lopott fa árából.
nezelodo
Hát fijjuk, nem csodálkozom a lopáson hiszen ott aztán csak a magatok fajtája lehetett jelen...
Mobil123
És ha olyan okosteló volt ami inkább úgy döntött hogy ott hagyja a gazdáját akkor mi van?:-)))))
coyote3
Tolvajt meglopni nem bűn...:)
Mondjuk mikor a gyermekem mobilját ellopták , nem törte kezét-lábát a yard :)))
Senara
eseményen dolgozó személyzet valamennyi tagját kihallgatta. Sőt nyomásgyakorlást is alkalmazva, rávették a tanúkat arra, hogy vehessenek tőlük DNS-mintát... ezt a kettős mércét , mi van a vendégekkel azok nem lopnak ? Csak melós tehette ? Mi volt a memóriába , hogy ennyire nyomulnak ??? Csak nem ,egy nem taggyűlési jegyzőkönyv ? Ha céges ingyen van telefon , A legdrágább kütyü 400 ezer lehet DNS vizsgálat max 200 ezer , ha beszorozzuk vendégek személyzet számával Csajága Röcsöge stadionját újjá lehetne építeni :-)))) Új számítások vannak hazánkban ezentúl stadion az etalon :----))))))
bencemacska
@Senara: Off.
A stadionok emlegetése rám borzasztó rossz hatással van, mindig a chilei Victor Jara stadion - és az ott történtek - ugrik be a stadion szó hallatán!
Biztos ezért is vagyok allergiás a stadionokra.
jancsipapa
@szaboria1: Így bizony ! Mariska néni nyolc tyúkja (de még az élte sem ) nem ér ennyit...
Senara
@bencemacska: Odáig csak nem jutunk ... remélem :-((
Szvetlana
Az okos telefon odaköltözött a vak komondorhoz. MIndketten csalódtak a gazdájukban.:)))

Különben pedig, ha bárki is használta volna azt a telefont, be lehet mérni hogy merre van.
Éppen ezért az a véleményem, hogy a tulajdonosa úgy be volt b@szva a lakodalomban, hogy egyszerűen csak elvesztette.
joopapa
Lehet hogy szaftos képek voltak valamelyik magas rangú vendégről, vagy egy ki házi pornó :-)))
Törölt felhasználó
Remélem a telefonon meztelen képek vannak a "királyról"...
pbalage
csak simán egy üzenet maradt benne:
"Há té Simicskám, mikó hózod-e mán ázt áz árányat-e?"
Nil
Valaki annyira berúgott hogy azt se tudta hova tette a telefonját és ezért milliókat kell költeni DNS vizsgálatra miközben a bűnügyek nyomozására nincs pénz. De rend van!
öcsi55
@Nil: Én is erre gondoltam ,jól berúgott azt elvesztette a mobilját ,most meg az alkalmazottakat piszkálják érte, szemét banda!
Fradigege
Ez nagyon cigány. Gondolom be volt basz'a a vendég, hátra tántorgott a Tükrös pusztai birtokon(!) a sufnihoz, találkozott a birkákkal és a tehenekkel, dobott egy hátast a trágyában és kicsúszott a zsebéből bele az itatóba. Beázott, így nem kapcsolható lett. Így történt Herr Orsós V.
Egyébként 10 év 10 hónap után basztak ki a közférából 2011 novemberében. Járt volna egy csinos kis végkielégítés. Fizessék ki abból. Azért nem hiszem, hogy ennyire rupótlan vendégek kerültek be abba a lagziba.
Szvetlana
@gizineni: na ugye drága, mert mi már láttunk ilyent:)) Persze, hogy az ott dolgozó kiszolgáló személyzetet b.tatják, amikor egyszerű is lehet az ügy. Ugyan melyik személyzet merészkedett volna az "úri" közönség közzé keveredni???
nezelodo
Nem lehet, hogy ez a Tükrös pusztai történet az "öszödi beszéd" finom, fideszen belüli jelzésszerű változata volt?
Szvetlana
@geo: 14.30 Kitalál (hatom- hetem), hogy mire gondoltál???:))
human
@Fradigege: Elsőre nekem is az ugrott be, hogy talán a vécékagylóban kellett volna először keresni. De ha meg is lett ezek senkitől nem fognak bocsánatot kérni.
Dr. Felipe
"Szerinte a kulcs az lehet, hogy kié volt a mobiltelefon, és mi volt rajta."

Ez engem is érdekelne. Na meg az is érdekelne hogy a falopási ügyben hol tart a nyomozás.
human
@Dr. Felipe: Hosszabbítást kapott nyomozati szakasz. Gondolom megvárják a választásokat és az eredménytől függően (nem) lesz meg a tettes.
bakegya
Szegény okos telefonnak de tele lehet a gatyája,párdon a tárja...ilyen vérszerződést kötött ez a tiborctanyasi gyerek-hát nem irigylem...szar lehet ha a tolvajt is meglopják!
evacica
Én arra lennék kíváncsi, hogy miért csak a személyzet a gyanús, ja persze a "finom" úri népek gyanú felett állnak! Meg az is meglehet, hogy az illető zsebéből kicsúszott valahol a nagy pusztába, miközben fen jól érezték egymás társaságában a megjelentek.Szóval tolvaj csak a szegény dolgozó lehet, más szóba s jöhet. Különben nem tudom mi a fene lehetett abban a telefonban, hogy ekkora a felhajtás ért és a DNS mi a fenének kell, nem betörés történt, vagy gyilkosság szórjuk csak a pénzt ha a kedves vezérről van szó ilyenkor semmi se drága!
gödörben
Érdekes a szalámit lopót letöltendő börtönre ítélték és az ügyész súlyosbítást kért. Arányok, felhajtás nagy sz.r rendszer sajnos nálunk. ! ember tüzhalála vs miliomos qva és még lehetne sorolni. Mi van itt??? EMBER már sehol nincs csak troll???
human
Mondjuk ha azon a telefonon olyan üzenetek voltak és telefonszámok amik nagyon kínosan érintették volna a "királyi" családot, akkor megértem a túlreagált intézkedést. Amúgy csak feljelentést kell tenni és a telefon, ha használják előbb-utóbb megkerül.
m.macskosz
Ha adhatok egy tanácsot a yardoknak, le lehet szűkíteni a kört:
nem a személyzet, hanem a vendégek között kell keresni a tettest.
Mobil123
@m.macskosz: Hidd el nekem hogy a teló lépet le a tulajtól:-))))))))) )))
Fradigege
Amikor a kocsmában ellopták a telefonomat-kint hagytam az asztalon-, akkor nem álltam neki dns mintákat szerezni. Mi van, ha van dns minta? Ha nincs meg a telcsi akkor nem ér semmit. +lehet, hogy egy másik vendég volt. Vagy csak feltünési viszketegség kapta el a családot. Ezer vége lehet a sztorinak.
Desischado
Ha tényleg egy teló miatt van az egész gyalázat, akkor vagy az van, hogy mi megmutatjuk, vagy nagyon súlyos dolgok lehetnek rajta... Egyébként szerintem az, hogy csak a melósokat csesztetik, eléggé definiálja, mire tartják ezek az egyszerű embereket! Tessék kedves birkák, folyton folyvást! Lehet erre a mocsok bandára szavazni, aki hülye, vagy nincs becsülete!
bence
Nem sajnálom Ráhelt ! Majd az apja milliószorosan visszalopja tőlünk !
coyote3
Tök jó, hogy időközben az is kiderült, hogy a személyzet dns vizsgálata nem vezetett eredményre, magyarul nem ők loptak. akkor viszont csak a vendégek közt lehet a tolvaj. Vajon mi volt azon a mobilon, hogy ennyire fontos lenne az előkerítése :))))
Yeromos
Lehet, hogy Ráhelka és a fatolvaj párja azt hitte nászajándék azt lenyúlta.
Yoda69
roganra miert nem szallnak ra ilyen lendulettel?
Meine Ehre heisst Treue
Ki nem sz@rja le az esetet? Orbánt lopták volna el...

@Yoda69: Hova jutnánk így, ha következetes lenne a rendszer???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.