A korábbi években alig volt télen közfoglalkoztatott, most közel 230 ezren vannak, majdnem minden második képzésben vesz részt. Alig morzsolódnak le a képzésben részt vevők közül. 

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Téli közmunka?! Ültek az iskola padokban és szenvedtek... Megalázták velük őket, a tanítóikat, de eleve magát a "munka"szó jelentését ledegradálták! Elhúzták a mézes madzagot előttük, milyen lehet az, hogy reggel elmegy otthonról, beül a fűtött helységbe pár órára, s utána megy haza a sok esetben fűtetlen szobájukba, már ha van nekik...Ezt teszi a sok minimálbéren dolgozó ember! Csak hogy ebből a siker sztoriból kimarad az, hogy milyen érzés az, hogy közben fizikailag, s mentálisan kifárad, mert dolgozik a nagy semmiért! Ezt hogyan érzékeltetik velük?!
Senara
... és soha nem volt ilyen kevés hó ... kiképezték őket télen mehetnek a labancokhoz , vagy orosz-magyar stratégiai együttműködés keretében Moszkvába havat lapátolni
csikknorisz
A képzések már véget értek, helyesebb lenne inkább múlt időt használni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.