Az MSZP fenegyereke háromszor is náci sasnak nevezte Orbán Viktort kedd este az ATV stúdiójában, berekesztették az interjút.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Halszem
Mellesleg nincs igaza Szanyinak!
Orbán nem náci sas, legfeljebb patkány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
MNO! Annak a riportnak ott volt a vége. Nem kellett semmit megszakítani.
human
Az MNO-n megszűnt a hozzászólás lehetősége?
human
@human: Ja megvan. Csak válogatnak, hogy mihez lehet hozzászólni.
karma1
@nemkati: 07.28-ra: Ha egy kicsit is firnyakos lenne orbanvitya piarosa, akkor azt vagna Szanyi fejehez, hogy "Ja, orban ur egy sas, aki nem kapkod legyek utan, mint tudjuk..."

Abban a pillanatban Szanyi karrierjenek vege lenne, mint a bot, mert innen nem lehet tovabblepnie, ahhoz nem eleg nagy formatumu politikus sem o, sem a partja nem olyan nagy...De orbannak nincs humorerzeke, riposztozni meg egyaltalan nem tud, majd most 3-4 napi eros gondolkodas utan be fogja perelni Szanyit becsuletsertesert, amit a fideSS hatszelu birosag meg is itel majd neki, a Szanyi fizet majd egy kalap birsagot, es az emlekmuvet megiscsak felepitik... Nem is lehet mas a forgatokonyv, sajnos...Ami erdekes, az eredeti temaja a szobornak a nemet megszallas evforduloja volt, nem pedig a nemet megszallas ALDOZATAINAK az emlekere epitettek volna...

Mostanaban ugyanilyen csusztatast hallok kuszafogu gabika szajabol az 1 millio munkahely letesiteserol, mert most mar azt emlegeti, hogy a kormany 10 EV alatt akar 1 millio munkahelyet letesiteni, nem 4 ev alatt, pedig akkor e volt az igeretuk, mert mindenki csak a kovetkezo 4 evre adtak meg a programjukat...

Szoval kapjak be!... Ugy csusztatnak, ahogy a csovon kifer...
nyanya001
Ejnye Szanyi !
A dögkeselyűt nem kellene összetéveszteni a sassal !
kukac50
Ez a szobor köröli vita is azt bizonyítja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.