Nem kétséges, hogy Angela Merkel német kancellár után az újraválasztott Orbán Viktor magyar kormányfő Európa második legnagyobb hatást gyakorló politikusa – véli egy bolgár elemző. Szemben azokkal, akik úgy vélik, hogy Orbán árnyéka egykori önmagnak, szerinte nem sokat változott. Amikor egy európai társadalom megválaszt egy politikai erőt, amely ellenőrzése alá vonja a médiát, saját ízlése szerint átírja a választási szabályokat, hogy stabilizálja hatalmát, illetve korlátozza a jogszolgáltatás és a nemzeti bank függetlenségét, akkor elintézhetjük ezt azzal, hogy pechje volt. Amikor azonban ezt a politikai erőt másodszor is újraválasztják, akkor már kezd működőképesnek látszani ez a politikai modell – írja a Financial Timesban (FT) megjelent cikkében Ivan Krasztev, a szófiai Liberális Stratégiák Intézetének igazgatója.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukottbal
@bence: Az ukránok nyugdíját még a szocialista időkben vezették be, és érdekes módon a szocik sem tettek ellene semmit. Amúgy meg engem nem érdekel a baloldal folyamatos mocskolódása, ezt csinálják már 2010 óta, és a vereséget most sem tudják megemészteni. Nem baj, erőlködjön csak Gyurcsány, meg Mesterházy, egyszer csak kifulladnak...
bakegya
Populista hülyesége-naciönalista szemétkedések sorozata...dilimozis.
bence
@bukottbal: ! Az lehet,de mégsem tettetek ellene semmit az elmúlt négy év alatt ! A 4 milliárd románoknak adott iskola támogatásról miért nem beszélsz ? Hová lett a magánnyugdíj amit el síboltatok ? Folytassam még ? Ugye nem akarod ?!
Miért veszed mocskolódásnak azokat az észrevételeket,amit a rablásaitok ellen szóvá tesznek ?! Az amit ti műveltek azt minek nevezed ? Látod az a mocskolódás !
Ne reménykedj ! Ők nem azok a fajták akik beletébolyodnak a vesztésbe mint eggyesek!
Nem kell nekik erőlködniük ! Majd az emberek egy újabb négy év fosztogatás után felfognak ébredni ! Amikor ez megtörténik,nektek már reményetek sem marad,! Addig is érezd jól magad,mert kitudja ,hogy ez a jó érzésed meddig tart majd !
Dr. Felipe
@Desischado: Természetesen. Az lesz az igazi békemenet. Az útiköltséget én állom.
Desischado
@Dr. Felipe: Felipe, angyal vagy! Akkor azon legyünk, hogy minél hamarabb ünnepelhessünk! Induljon a banzáj! (megölelget)
kukac50
Csak nem tudja felfogni,hogy rossz irányt választott!
Fél év múlva vezeti be az újabb adókat mert üres az államkasza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.