Jogsértő volt, hogy a baloldali összefogás jelöltjének plakátját eltávolították a XVII. kerületi Pesti út villanyoszlopairól - állapította meg a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Következmény? Ja, az nincs.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
ennek a "és akkor mi van" erö politizálásnak ,annak,hogy nincs kézzel fogható következménye semmilyen jobb oldali törvény sértésnek nagy része van a fidesz ilyen arányú gyözelmében. nem hittem volna,hogy az ellenzék nyerni tud,de ez a kétharmad nem csak a választási törvényeknek köszönhetö. sikerrel tartották távol bizonytalanokat,ez is volt a cél. a széllel szemben úgy se lehet érzés egyre izmosabb lesz. kapják is megerösitést mindennap. az ep választások szerintem messze a légérdektelenebb lesz még az elözóhöz képest is.
nemkati
@nehogymá: Az a gond, kezdetektől (4-8 éve), hogy a média majdnem teljesen átment a Fidesz kezébe. Így aztán az ellenzék szavát alig hallani. Pedig programjuk volt, elmondták azokat az égbekiáltó visszaéléseket a hatalommal, amik történtek, és elmondták, hogy min kellene változtatni az oktatástól a kultúrán át az egészségügyig, gazdaságig, jogrendszer helyreállításáig minden területen.

Mégis a legnagyobb baj az volt szerintem, hogy az ellenzék nem tudott hitelesen fejlődőbb, igazságosabb, jogszerűbb jövőt ígérni. Ennek akadálya volt a Fidesz-KDNP az eget súroló hegynyi gazemberségei mellé tehető kis földtúrásnyi Simon ügy, ami elég volt arra, hogy az emberek azt mondják: ezek nem tudtak megújulni.
nehogymá
@nemkati: az ellenzéknek folyamatosan a fidesz mocskából kellett mosakodnia. emmut8év korrupt politikusok mindennapos sulykolása müködött. minden megmozdulásuk az ellenségröl szólt. magánnyugdij pénztárak? herdálják tözsdézik a becsületes magyar ember pénzét. kommunistáznak. 2o14 ben. ki az a nagyon állat aki ennek még bedől?a "parlament" sulytalanná vált. törvények elfogadása néhány óra alatt a benyujtástól a gombnyomkodásig? 4o% nagyon sok,de lehet,hogy mégiscsak van abban valami,hogy a függöség a kormányzattól ,mert azt hiszik töle kapják a segélyt vagy a közmunkát(ami nem igaz,mert a mindenkori kormánynak kötelessége gondoskodni a polgárairól) kihasználhatóvá tette öket. az ellenzéknek mély levegöt kell venni,elmenni vidékre,olyan helyre ahol lehet,hogy nem lesz nagy sikerük,de ott kellene lenniük mindenhol. elkell viseljék ,ha ott köpködnek rájuk,de másképp nem fognak visszakerülni az emberek tudatába.növesszenek már herét.szeretném látni,hogy hajtanak. nem csak kampányban.állitom,ha Gyurcsány nem ripacskodik annyit,be se került volna.de másképp nem foglalkoztak vele.szerinted egy narancs faluban,ahol a közmunkás bérböl vagy segélyböl nem lesz otthon számitógép internettel,mard a közszolgálati kanális,mikor fog hallani valaki az ellenzékröl?jóreggeltemmutnyóóócév keddvanbukottbaloldalsimonsimonkommunistáksimonholnapesnifog. ezen változtani nem tudnak,csak ha odamennek. rohadt egy 4 év lesz,de ha ülnek a seggükön pesten,akkor lehuzhatják a rolót. mi is.
nemkati
@nehogymá: Hát, elkeserítő, de így van. Most Mesterházy feleszmélt, ő is mondja, hogy baj volt, hogy a kis falvakba nem mentek el.

Fogalmam sincs, hogy működnek ezek a dolgok. Hogy lehet végigjárni az összes falut, kistelepülést? És ott hogy lehet 1-2 óra alatt meghallgatni az embereket, elmesélni az összes problémát, és megértetni az azokra tervezett megoldásokat?
nehogymá
minden nagyobb városban tutira van szoci alapszervezet. azért csak tudják mik az aktuális problémák a környezetükben. oda kell menni elkell mondani mért szar,hogy lehetne jobban csinálni.nyugodtan menjen el falu napra. kifütyülik? nem kell kolbászt töltenie,de ilyenkor mindig van valami helyi érdekeltségü aktuális lecsó vagy akármi. csináljon ugy mintha magánemberként menne,nem kell felhajtás.tapsolja meg a nyugdijas kórust mit tudom én.utána mondja azt,hogy beszélt a helyi gazdákkal vállakozókkal.gyereket kutyát ne simogasson. befognak szólogatni?naés? de tutira beszélni fognak róluk .tahókkal a parlamentben is találkozhatnak. ne fosson attól,hogy nem lesz agyon sztárolva,ha már egyszer politikusnak ment. hadd lássák a népek ,hogy nem ijed meg,nem hisztizik bunkózik mint a me a sajtótájékoztatón amikor nem a jó .kérdést kapta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.