A Fidesz szerint Bajnai Gordon, az Együtt–PM szövetség vezetője és a bukott baloldal különböző trükkökkel, kétségbeesetten próbálja megkérdőjelezni a magyar választók egyértelmű akaratát. Ezt a nagyobbik kormánypárt sajtóirodája vasárnap közölte az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Közlemény ide, vagy oda, nem nagyon emlegetném a helyükben a "magyar választók egyértelmű akaratát" , mint hivatkozási alapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ezt a hülye szöveget! "a magyar választók egyértelmű akaratát"
Amellett, hogy bizonyos választóknak megkérdőjelezném az "egyértelmű akaratát", az összes szavazó többsége NEM a Fideszre szavazott!!! Hogy a Fidesznek így is 2/3-a lett, az csak a választási törvényüknek köszönhető. De még hátravan az alkotmánybíráik döntése az alaptörvényük alapján, arra nagyon kíváncsi leszek!
silber13
@tavaszi: A " csontritkulástól hétrét görnyedő Kovács László2 meglehetősen fürgén teniszezik! És nem állva várja a labdát!. Ennyit a betegségéről, ami miatt ugye szerinted hétrét görnyed! Hát átugrik a fejeden! :-)))
Pisti271
Minősítgetni lehet, a jogorvoslat, benne az alkotmánybírósággal viszont arra van
kitalálva, hogy használja aki úgy érzi, sérelem érte.
Vagy úgy gondoljátok, hogy ha jól pofánvágok valakit, akkor az ne is forduljon
bírósághoz, hiszen úgyis én vagyok az erősebb?
Sporteredményeket is semmisítettek már meg, mikor bebizonyosodott,
hogy valaki doppingolt. Márpedig a Fidesz doppingolt.
nemkati
@Pisti271: Az ilyen tavaszik, na meg a kormány úgy gondolja, hogy aki nem az ő fenekükbe bújik, annak kuss, az mind komcsi, és húzzon el mert nem az ország érdekeit nézi, csak a sajátját.

Amikor egy ilyen gonosz kormány kifosztja a népet, kifosztja az országot, milliárdossá teszi a rabolt pénzből a haverokat, az akkor a nemzet érdekeit szolgálja?
coyote3
Ezek még a 2/3-ad /Istenem de vicces az, hogy 20%-kal 2/3 -ad birtokában lehetnek.../ tudatában is ellenzékben vannak...
Pisti271
@coyote3: Itt tényleg ellenzékben, vagyis kisebbségben vannak.
Alig akad néhány téma, ahol így élvezkedhetnek. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.