Ezek a nyomorult beteg és perverz kurvák, ahogy a Madách-díjas Bayer Zsolt nevezi az un. Femen tagjait Európa (2.) című írásában, borzasztó dolgokat művelnek. Aztán sorolja is a botrányos eseteket, „a teljesség igénye nélkül.”A kölni dómban, december 25-én, ahol Joachim…

Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@Csizmás Kond: 19:29 a zsidók nem a kereszténységből csináltak üzletet, de kereskedtek a templomban, ahonnan Jézus kizavarta őket - ma pedig a kereszténység és az emberek hite, hiszékenysége üzlet, megvásárolható, olcsó politikai szlogenekké vált. Ideje lenne kizavarni az egész bagázst !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Minden vallás egy meggyőződés, Egy embernek pedig nem lehet kétféle meggyőződése és ha változik a felfogása igazából úgy is az első az ami szerint itélni és hasonlítani fog.
...és ha már a kreskedelemnél az üzletnél tartunk, olvass utána mik voltak az igazi okok a Luther féle reformációra .
hetöndöe
@Csizmás Kond: Ennyi?
A valóság válaszaként rágalmazás?
Ez jellemző mentalitás nálatok,nem is csodálkozom rajta.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Nem annyi, leírtam itt fennt csak nem neked címezve és nem szeretek ismételni.
Amúgy én azon csodálkozok, hogy szokásodhoz híven hogy nem kezdtél dúrvább jelzőket használni.
Másik
Úgy gondolom amíg vallási és lelkiismereti szabadság van, addig minden hívőnek joga van ahhoz, hogy a templomában zavartalanul részt vehessen a szertartáson.
Függetlenül attól, melyik felekezet, szekta stb tagja.
Ez alapján engem is megbotránkoztat annak a "néhény feltünési viszketekségben szenvedő kamaszlánynak a tette".
Bayer olyan, amilyen, de abban, hogy elítéli ezt a megnyilvánulást osztom a véleményét. Még akkor is, ha ezt a maga sajátos stílusában teszi közzé.

Egy kérdésem azért lenne: mit szólna pl egy anyakönyvvezető előtt álló menyasszony, ha a magasztos pillanatokat hasonló performansz tenné emlékezetessé?
Esetleg egy családi összejövetelen történne mindez? Gyerek születésnapi zsúrja, ballagási ebéd? Ugye ugye ...

Ahogy olvasgatom a vallási tárgyú cikkek hozzászólásait meg kell állapítanom a katolikusok a harmadik helyet szerezték meg maguknak a cigányok és zsidók után az utálatlistán. :)
bakegya
Érdekes-magam részéről annak örülni szoktam ha valakinek még ingere van-hogy hogyan-abból meg isteni dolog-mert ki lehet találni mire és milyen mértékben...-aztán a többi már az én dolgom,vagy a tiéd,meg mindnyájónké-mert attól vagyunk emberek hogy naggyából -egészéből szarrá válnánk egymás nélkül!-mint ahogy ezt egyesek,de körülöttem egyre többen teszik és ez már nekem se tetszik olyan nagyon!
nezelodo
Szép kis polémia alakult ki a kereszténységről az aranyszájú publicista barátunk okán. Van aki úgy vélekedik, hogy a kereszténység nélkül esetleg már ezer éve tudnánk, hogy a Föld kering a nap körül, és lehet, hogy bevésődött volna a fejekbe az is, hogy boszorkányok nincsenek (máglyán sem). Bár ami az utóbbi témát illeti a strigákat még a magyar parlamentben is emlegeti egy mély keresztény fideszes ex kommunista politikusunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.