Május 13-ától, keddtől valamennyi ügyfélszolgálatában vagy jegypénztárában meg kell adni egy személyazonosításra alkalmas arcképes igazolvány számát, olvasható a BKK honalpján. A bérletvásárláshoz BKK vagy Volánybusz bérletigazolványt, személyazonosító igazolványt, diákigazolványt (ez diákbérlethez kötelező), kártya formátumú jogosítványt, útlevelet vagy egyéb kedvezményre jogosító okmányt lehet használni.

Forrás: origo.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Igazolványhoz adják a bérletet? és ha a barátnőmnek veszem, vagy a gyerekemnek? Kikérem magamnak, hogy az adózott jövedelmemből, a munkámhoz szükséges bérlethez -még ha csak egy alkalomra is- egy pénztáros hatósági személyt játszva igazoltat! Azt már meg sem említem, hogy az anyját azt a büdöset titulálja csalónak!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Ez valakinek sok pénzt hozott az az egy biztos
Lehet hogy ha a gyereknek nem vesznek bérletet -megnézik hol lakik - hol a suli - és már ellenőr sem kell - jön a büntetés- mert biztos bliccel.
VAlaki nagyon pihent agyú - de biztos jól keres vele - kár volt a sárga házat bezárni
Nil
lassan mindenkinek joga van elkérni a személyimet - hozzáfér minden adatomhoz,taj,adó és egyéb ig számok - vajon mi a végső cél?
Nil
És mi van ha külföldi vendégem jön és neki szeretnék mondjuk kéthetes bérletet venni?
csikknorisz
Csókásiról volt szó tegnap is más témában, erről a cikkről egy ide vonatkozó írása jutott eszembe, érdemes elolvasni:
iksz.beszolunk.hu/szemelyes-esetem-igy-lehet-szembeszallni-a-volannal-2/
csikknorisz
De ha valaki nem akarja az egész írást elolvasni, lapozzon a végére, ahol Csókási panaszkönyvbe való beírása, utána meg a közlekedési társaság válasza van.
Na ugye. Ilyet nem csinálhat se a Volánbusz, se a Békaka, akármennyire is azt gondolják magukról.
petike
@csikknorisz: Elolvastam az egészet. Kinyomtatom, jövő hónapban én megyek a gyereknek bérletet venni:)

A mostani esetem: barátomon segítenék, bejelentem háztartási alkalmazottnak. Az ügyfélkapun keresztül ezt meg tudom tenni, de az ezer forintos reg díjat csak csekken tudom befizetni, amiért személyesen kell bemenni az adóhivatalba...Viccország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.