Komoly létszámbővítést közölhet a BT. Nagyjából ebédidőben tesz bejelentést a British Telecommunication Plc. (BT) Budapesten. Az eseményen a BT tisztviselői mellett részt vesz budapesti brit nagykövet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
" jelenleg mintegy 900 főt foglalkoztató globális szolgáltató központjának számottevő bővítését jelentik majd be" - vagy az ellentétjét. Mert hogy mindg rápacsálás van a nagy bejelentésekből az biztos .
lópicigáspár
@Mobil123: Na hallod! Meg kellett keressem a gugliban, hogy mit jelent a "rápacsálás", mert életemben nem hallottam még ezt a szót! :-))
Mobil123
@lópicigáspár: Hát először a csúnya változatot akartam írni de hát tudod csaj létemre muszáj a finom szóösszetételt választani :-)))) De akkor meg van ezek szerint Neked is? Innetől Te is használhatod e finom kifejezést -)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.