A legfrissebb adatok szerint akár hatszázezer magyar is dolgozhat Európa országaiban. Mutatjuk a számokat országonként! Egy német cégalapítással foglalkozó szervezet összegzése szerint 580 ezer magyar...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Csak meg lesz az Orbán által beígért egymillió új munkahely rövidesen.
csip-csop
egyaltalan nem megdobbento, hanem varhatò volt,hogy a legtobbje elmegy Mo-rol.Majd akkor lesz sza@ a helyzett, mikor nem lesz pènz, hogy kifizessèk a nyugdijakat, akkor majd viktor megfelezi a nyugdijt, de megèrdemlik az emberek, mert mindenki rà szavazott. Megint sikerult kiba@ni a nèppell, àtvàgta oket a viki rendesen, megèrdemeljuk a sorsunkat ès a kovetkezmènyeket.(èljen a 2/3)
lópicigáspár
@csip-csop: Én és a családom márpedig nem érdemeljük meg, a tőlünk telhetőt megtettük, hogy ne így történjen, de sajnos kinyitották az állatkert kapuját és még a rácsokat is kicserélték cérnára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.