Miközben az ukrán kormány azért küzd, hogy visszaszerezze az orosz befolyás alá került Kelet-Ukrajnát, Orbán Viktor bejelentette, hogy autonómiát szeretne Kárpátaljának – legalábbis a Bloomberg vagy a Gazeta Wyborcza szerint. A lengyel kormányfő is szerencsétlennek nevezte Orbán kijelentését, de Martonyi János szerint félreértették Orbán szavait. „Az ukrán média azt feltételezi, hogy azzal, hogy Magyarország autonómiát követel Kárpátaljának, elfogadja a Vlagyimir Zsirinovszkij Ukrajna felosztásáról szóló orosz ajánlatát” – olvasható a második legolvasottabb lengyel napilap, a Gazeta Wyborcza honlapján, amely hosszabb cikket közölt Orbán Viktor beiktatási beszédével kapcsolatban. Zsirinovszkij az orosz duma alelnöke, és márciusban arról beszélt, hogy Ukrajna szomszédjainak fel kellene osztania az országot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Nesze neked... Lengyel magyar jobarat...
Igy kell egy nemzetet elszigetelni europa kozepen...
A kis kimdzsongun is szajtatva nezi a mutatvanyt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Csak azt nem értem, hogy miért kezdték ellenezni az autonómiát holott mostanig mindeki az önrendelkezésér szállt harcba ?
bencemacska
@Csizmás Kond: Mert ez olyan hiéna (magyarul dögevő) szindróma!
pbalage
a lengyel zászlólengető "haverokra" is ráfér egy kis kijózanodás.
1magyar
A lengyelek csak színészkednek, ők is jobban örülnének ha Kárpátalja önálló vagy még inkább Mo-hoz tartozna.
Népszavazást ott is lehetne!!!
amaramaistanna
Akinek a barátját Orbán Viktornak hívják és ő Magyarország miniszterelnöke, úgy vélem,hogy annak már nincs szüksége ellenségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.