Az Együtt-PM vezetője hosszan érvel amellett, hogy miért fontos leülni vitázni a Jobbikkal, majd levele végén azt írja: sajnálattal veszi tudomásul, hogy Gyurcsány ódzkodik a vitától, ezért a Fideszhez csatlakozva bojkottálja azt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Bajnai Gordon jól látja a helyzetet. A jobbikot gyengíteni, leleplezni kell, mindenáron. Nem értem, Gyurcsány miért nem látja ezt be? Még van idő, de igyekezni kéne, nem kéne az időt elvesztegetni! Mert jaj nekünk, ha a jobbik hatalomra kerülne! Cseberből vödörbe kerülnénk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Mintha egy picit alszent lenne ez a joember, es rovidtavu emlekezetkiesesben szenvedne,... Tegnap meg lecikizte Gyurcsanyt, (bar o aztan nem akar sarat dobalni, nem es nem,... DE,... es innen jott a sardobalas, lencsiszem-meresztes,...)

Szoval lehet, hogy valoban Gyurcsanynak kellene Vonat lesoporni a szinrol, dehat Bajnait az ambicioi mar majdnem a miniszterelnoki szekig vittek,... Hol van most ez a nagy lendulet?

Hagyja beken Gyurcsanyt azt csinalni, amit Gyurcsany akar, aztan ugyis minden kialakul magatol...

Vona rosszabb helyzetben van nyugaton, mint itthon, par orszagbol mar kitiltottak, nem kivanatos szemely, Nyugaton tudjak ot hova tenni, csak itthon vannak meg hivei,... De azok is eltunnek majd, ha kiderul, hogy a szelsosegessege miatt itthon kell maradnia neki is, meg a partjanak is...
csip-csop
@Csolovek: reggel is hazudik ès dèlutàn uzsonna idoben is hazudik
kata53
@Csolovek: Érdekes minden pert megnyer. Hogy is van ez?:
Csolovek
@kata53: Van pénze lefizetni a bírót!!!
Szvetlana
@Csolovek: még ha akarná sem tehetné, a bírók és az ügyészség is Fidesz nyaloncok, tehát ebből kifolyólag van annyi esze, hogy nem dobálja a pénzét a feneketlen kútba!
spu00
Lehet, hogy Gy.F-nek megsúgták, mi szerint a ny.európai átlagbér, átlagnyugdíj egy adott ország gazdasági helyzetéből realizálható. Továbbá meg kell magyarázni, hogy mi a különbség Ausztria és Magyarország között, s abban pillanatban érthető a különbség, s az elérhetőség.Ausztriából 1955-ben mentek ki az oroszok.De a helyzetet javítná, ha Gy.F és Bajnai vissza fizetné a 16.000 milliárdos hitelt, s így 2002-től folytatódhatna az élet.Sajnos nincs aranyhalunk. Nem, d bár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.