Habár már az áprilisi parlamenti választáson is Orbán Viktor "elzavarását" ígérte Bajnai Gordon, most újra előkerült a korábbi lemez. Szerinte a holnapi voksoláson eldőlhet, hogy négy év múlva ki válthatja le az Orbán-kormányt: az erősödő Jobbik vagy egy megújuló európai ellenzék.

Az Együtt-PM európai parlamenti listavezetője volt miniszterelnök erről a szombaton Budapesten tartott EP-kampányzáróján beszélt.

Bajnai már megint Orbán leváltásáról ábrándozik

Az Együtt-PM vezetője hangsúlyozta, az EP-választás tétje az is, hogy kik jeleníthetik meg a magyar érdekeket Brüsszelben, ha kell, akár a magyar kormánnyal szemben is. Bajnai Gordon szerint ha az elmúlt négy évben is az ő jelöltjeikhez hasonló EP-képviselői lettek volna Magyarországnak, akkor hatékonyabban lehetett volna fellépni az olyan "jogsértések" ellen, mint a "magánnyugdíj-pénztári megtakarítások elvétele, a nemzeti bank elleni támadások vagy a média kontrollálása".

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Istvannyugdijas: Tisztelt (?) Istvánnyugdíjas, mint hozzászólásából is kiderült a O.V. vezetett kormány agymosó tevékenysége sikeres volt.
Az ismerős paneleket jól bevésték az agyába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@bence: (10:05) Az "elrettentő példáid" ellenére, mégis kétharmaddal újraválasztották a Fideszt. Úgy tűnik, elnézik nekik az emberek még a nyugdíjrendszer átalakítását is, mert okosabbak és látják, így nem a szoci pártkasszát gyarapítja hetente 40-60 millióval a manyup. :)

A bajai banki kifutófiúnak pedig még lesz ideje "A Nagy Illúzió"-t kergetni.
bence
@verőce21: ! De milyen kétharmaddal ?! A megumbuldált választási törvény ami a határontúliakat jogosulttá tette a szavazásra ? + az ország max 20%-a a ti fajtátokból !
Erre olyan büszke a fidesz ? A fennmaradó 80%-ból 50% nem ment el szavazni,a fent
maradó 30% pedig leszavazott ! Ha attól okosak,hogy nem a szoci pártkasszát hanem a fidesz pártkasszát gyarapítják,akkor úgy kell nekik ! Az ilyen gondolkodású embert csak végtelenül sajnálni tudom ! Bármelyiket is gyarapítják a szavazók, attól nekik nem lesz töbjük ! Bajnainak,akit kifutófiúnak nevezel nem kell illúziót kergetni,mert olyan egyetemen tartott előadást évekig,amelyikbe orbánt be sem engedik soha !
verőce21
@bence: (13:40) Mi abból a tanulság, amit írsz? El kell menni szavazni, nem fotelforradalmárnak lenni és utólag szájhősködni! :)

(Az ellenzék mindig abban reménykedik, hogy a tartózkodók és távolmaradók biztosan rájuk szavaztak volna, pedig ugyanolyan az arány közöttük is, mint azok között, akik elmentek szavazni. Ezért rosszak a következtetéseid.
Pl. cca 700 ezer Fidesz szavazó sem ment el a négy évvel korábbihoz képest, kizárt dolog, hogy másra szavaztak volna.)
bence
@verőce21: ! Ezt ne nekem mond ! Dumáld mag azokkal akik a valagukat a fotelben süppesztették !Én előtte és utána sem szájhősködtem ! Teszem azt amit tenni kell !
A következtetésem helytálló,már csak azért is ,mert a fidesz által megumbudált új szavazási rendszer lehetővé tette olyanok szavazati lehetőségét akiknek semmi közük nem lehetett volna a szavazáshoz ! Ezt Neked is kellene tudnod ! Nemcsak a 700 ezer
fideszes szavazó nem szavazott másra,hanem az a 2 millió sem aki nem vett részt a szavazáson !
verőce21
@bence: (14:24) Te elmentél szavazni áprilisban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.