Habár már az áprilisi parlamenti választáson is Orbán Viktor "elzavarását" ígérte Bajnai Gordon, most újra előkerült a korábbi lemez. Szerinte a holnapi voksoláson eldőlhet, hogy négy év múlva ki válthatja le az Orbán-kormányt: az erősödő Jobbik vagy egy megújuló európai ellenzék.

Az Együtt-PM európai parlamenti listavezetője volt miniszterelnök erről a szombaton Budapesten tartott EP-kampányzáróján beszélt.

Bajnai már megint Orbán leváltásáról ábrándozik

Az Együtt-PM vezetője hangsúlyozta, az EP-választás tétje az is, hogy kik jeleníthetik meg a magyar érdekeket Brüsszelben, ha kell, akár a magyar kormánnyal szemben is. Bajnai Gordon szerint ha az elmúlt négy évben is az ő jelöltjeikhez hasonló EP-képviselői lettek volna Magyarországnak, akkor hatékonyabban lehetett volna fellépni az olyan "jogsértések" ellen, mint a "magánnyugdíj-pénztári megtakarítások elvétele, a nemzeti bank elleni támadások vagy a média kontrollálása".

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Istvannyugdijas: Tisztelt (?) Istvánnyugdíjas, mint hozzászólásából is kiderült a O.V. vezetett kormány agymosó tevékenysége sikeres volt.
Az ismerős paneleket jól bevésték az agyába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istvannyugdijas
Bajnai Örüljön ,hogy egyáltalán a bukott baloldal embereivel a parlamentbe kerültek!Ezt sem érdemelték meg,még hogy a Magyarország Miniszterelnökét akinek 2/3-van,Orbán Viktort akit a nép meg választott,(éhes disznó makkal álmodik)Igaz nem ismerik a választás menetét,mert őket a Gyurcsánnyal együtt még a nép nem választotta meg!
Sziszifusz
@Istvannyugdijas: Tisztelt (?) Istvánnyugdíjas, mint hozzászólásából is kiderült a O.V. vezetett kormány agymosó tevékenysége sikeres volt.
Az ismerős paneleket jól bevésték az agyába.
DR Eric CARTMEN
@Istvannyugdijas: A számok azt mutatják, hogy az ország 74 %-a (ha jól emlékszem) NEM a dagadt pávatáncosra és bandájára szavazott. Az hogy így is 2/3-a van a Parlamentben, azt az általuk megalkotott csaló választási rendszernek köszönhetik, meg annak, hogy az emberek többsége már hányingert kap a korrupt-hazug politikusoktól, és el se ment szavazni. De csak tapsikoljon nekik, aztán ha esetleg számolni is megtanul, nézze már át a számláit, mennyivel is fizet többet mindenért a boltban, szerelőnél, piacon, mint 4-5 évvel ezelőtt, - kedves nyugdíjas.
bence
Miért álmodozik ?! Ti valóban azt hiszitek,hogy egy ilyent mint orbán nem lehet leváltani ?!
El kell,hogy keserítselek benneteket ! Annak is eljön majd az ideje, ugyanúgy mint az elszámoltatásuknak is !
postamester
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
postamester
@bence: Volt már példa a múltban ( Románia ), ahol a
diktátort likvidálták ...A politikában semmi sem lehetetlen !
postamester
@DR Eric CARTMEN: Ha ez a vénember egy volt fideszes politikusként
ment nyugdijba, hihetö, hogy nem nagyon érdeklik a számlák...
összelopta már az aktiv semmittevésben...
Nil
Nincs vele egyedül.Sokan vagyunk így de kevesen mennek el szavazni.
A reményvesztettségnél, a birkalétnél nincs rosszabb.
Bolond népnek bolond az uralkodója.
kata53
@bence: Minél hamarabb ha kérhetném! Szeretném megérni!
kata53
@Nil: Nem a nép a bolond! Az "uralkodó"-val viszont egyet értek!
m.macskosz
@postamester: Ha jól csalódom, István nyugdíjas 70 éven felüli, járt itt istvánfuvaros, vagy ilyesmi néven. Állítólag kamionjai voltak. (Persze, tévedhetek, lehet, hogy Manno István rangrejtve.
De az is lehet, hogy mind a három azonos személy.)
JAJMÁR
A Bajnai se, és senki nem tudja egyedül leváltani a kormányt. Az,hogy mi lesz 4 év múlva, még a jövő titka, de a célkitűzése jó, a megvalósításhoz pedig kellünk mi is.
@Istvánnyugdijas: "jön még kutyára dér", "ami késik nem múlik" :)
postamester
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
postamester
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Állíts magadon, vagy ki leszel vágva innen! Személyeskedni, gyalázkodni mehetsz máshova.
kkalman
Igaza van Bajnainak! Ahhoz, hogy négy év múlva Orbánt és szedett-vedett bandáját el lehessen zavarni, már most el kell kezdeni dolgozni. De a baloldali, egymás torkának ugrunk összefogás nélkül!
Halszem
"Bajnai már megint Orbán leváltásáról ábrándozik"

És még Magyarországon sok-sok millió értelmes ember!

Szeretném megérni, hogy megnyissák a Terror házában a gömbös-szálasi-orbán közös szobát!
soljanka
Sajnos mindaddig ábránd marad, amíg a legnagyobb ellenzéki párt az MSZP.
A mostani MSZP. Mesterházy kétszer elbukta a választást - az összefogásban meg primadonnáskodott, és a négy évi tunyaságuk után még feltételeket diktált.

Bajnai meg fejet hajtott neki - így Bajnai veszített szavazókat. Szóval az összefogást hagyjuk...
Desischado
Én is remélem, hogy eljön az ideje, amikor kitakarodik a rablóbanda a Parlamentből a csuti hazuggal együtt! És én is szeretném ezt megérni! Holnapra kiderül, hogy még mindig hülyék e az emberek! Menjen mindenki választani!!!
Postamester, vigyázz, mert még kipaterolnak! Kicsit óvatosabban!
szandokan
@DR Eric CARTMEN: Miért nem mentek el közel 4 millióan szavazni? Ezek után jobb, ha mindenki, aki nem ment el, befogja a száját, mert ez így 2/3, ha tetszik, ha nem. Az Mszp is megmondta, aki nem megy el, az a Fideszre szavaz. Akkor mi a probléma?
szandokan
@postamester: Én sem volt Fideszes politikusként fogok nyugdíjba menni, mégsem fognak érdekelni a számlák. Ne általánosíts.
szandokan
@Desischado: Némelyeket tényleg nem ártana már kipaterolni, a trágárság nem megengedhető.
szandokan
@Desischado: Egyébként ne félj, ott leszünk a választáson!!
Desischado
@szandokan: Nem félek én, tudom, hogy a fideszes talpnyaló siserehad ott lesz egy szálig, mert az érdekeitek ezt kívánják!
rokkantnyugdijas
Én nem vagyok párttag sehol. Függetlenül úgy gondolom hogy az MSZP lecsúszásához belső okok vezetnek! Belülről teték tönkre szándékosan a mohó kis komcsi ivadékok!
lenhardtibolya
@Istvannyugdijas: Hozzászólása elejével egyet tudok érteni, de a Fideszt dicsőítő jelzőkkel nem. Minden esetre Bajnainál bárki más jobb Magyarország számára.
magyarbakancs
Az úgy mond baloldal kapitalista párti.
Ez maga a skizofrénia.
Baloldaliként se az MSZP-nek se a DK-nak és a Bajnai katyvasznak semmi köze a baloldalisághoz.
Olyan kevesek mint dobostortában az ütem érzék.
bence
@kata53: ! Remélem ,sőt ! biztos vagyok benne,hogy,minden megéljük azt a szép napot !
bence
@Istvannyugdijas: ! Miről beszélsz ?! Milyen bukott baloldalról,amikor te a vezéreddel
szintén kétszer buktatok ?! Milyen népről beszélsz aki megválasztott benneteket ?!
Tudod titeket ki választott meg ? a határontúli magyarok ! Azok is csak azért mert nem
itt élnek ! Ha itt élnének,egy petákot sem kaptatok volna tőlük ! Ébredj fel öreg ! Aztán csak tartsd továbbra is a markodat,amiért ilyen hülyeségeket kell beszélned !
kata53
@Istvannyugdijas: Te sem tudod mit beszélsz! Bár lehet, hogy Téged is lefizettek!
kata53
@bence: Remélem én is, de nekem már nem sok időm van.
Istvannyugdijas
@DR Eric CARTMEN: Nagyon rosszul tud számolni,mindenki tudta ha nem megy el szavazni valakire az a Fidesznek jó!!Tehát az értelmes embernek a számolás egyszerű Nekem az összes rezsi számlámat össze adom a családi házamban,akkor "Havi"díjaimból 15 - 20,000 Ft a meg takarítás! Ha valakinek ez nem jó,akkor szavazzon a Gyurcsány,Bajnai csapatra,nekem nagyon jó,Orbán Viktor kormánya.Ja és az árak természetesen minden évbe magasabb lesz,azért lesz magasabb mert az emberek állandóan reklamálnak a bérek emelését kérve.Bér emelést a vállalkozó csak akkor tud csinálni ha az anyag és szolgáltatói árakat meg emeli annyira ,hogy a vállalkozása nyereséges maradjon!Tehát világos az árak mindig fölfelé mennek.Ezért a kormányt nem lehet okolni mert nem ő emel,meg nem ő fog munkahelyeket csinálni hanem ÉN a vállalkozó.Gondolom ez is világos.
Istvannyugdijas
@kata53: El szomorítom Kata53,engem nem lehet lefizetni!
hattorihanna
@Istvannyugdijas: Megnézném mekkora az a családiház,ahol havonta 15-20.e ft a rezsicsökkentés miatti megtakarítás... :-)
Gondolom,olyan 500 négyzetméter,fűtött garázzsal és medencével.
Grafix69
Különvélemény.: Orbán Viktort és a FIDESZ-t nem lehet eltávolitani a hatalomból még legalább 20 évig. Minden valószinüség szerint a hatalom bebetonozta magát és kevesek
jól megszervezett érdeke mentén maradnak sokáig a Magyar emberek kizsákmányolói .Amiben tévedek szerintem az ,hogy lehet nem húzza addig ki a rendszer mert nem lesz aki dolgozzon, mi leszünk a 4.5 millió adminisztrátor állami alkalmazott és tolvaj csaló országa csak azt felejtik el , hogy már nem lesz kitől rabolni törvényesen fosztogatni , nos akkor roskad önmagába a nagy Nemzeti rendszer( tudatosan nem irtam Szocializmust pedig erősen haladunk a felé).
Istvannyugdijas
@m.macskosz: Igaza van jól emlékszik! Nagyon durva írásokra nem szoktam válaszolni,sőt le is tiltom a tagot.Nevemet is muszáj váltani mert Kb,100 -oldalon fordulók meg figyelni kell a járműveimet, a választás nem volt csalás,mindenkinek meg volt adva az esélye a szavazásra,pénztártól való távozás után nincs reklamáció.Az igaz,hogy én is meg mondtam az embereimnek,ugy szavazzanak,hanem nyer a Fidesz,fel számolom az iparomat és mindenki mehet,2010,-és 2014-be, szerencsére a választás utáni első hétvégén közös családos partit csináltunk!
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Istvannyugdijas
@lenhardtibolya: Tetszik,hogy valamibe egyet értünk,köszönöm.Viszont nem tudok most olyan embert aki el is vállalná az ország irányítását és már bizonyított mint Orbán Viktort .Biztosan van,de a jelentkezők között nem volt ezt a nép,bizonyította.Most arról nem érdemes vitát nyitni,hányan voltak kik ,miért,hogyan,a végeredmény az érdekes.Még ilyen soká nem alt fel egy kormány sem,annyit ellenőriztek mindent.mindent. Majd ha lesz jobb én is mára szavazok,tévedésben van mindenki aki azt hiszi én párt katona vagyok.Én egy fuvarozó vállalkozó vagyok,de a zsebemnek nem vagyok ellensége.
Istvannyugdijas
@hattorihanna: Igaza van a házam nagy,de nincs medencém,Pesterzsébeten lakom,nem mesze,Hiller Istvántól,nincs igényünk Budára menni.Én járok Budára a Rudas fürdőbe.Ezért nem kell a medence.
postamester
@Istvannyugdijas: Mire hencegsz ennyire, öreg ???
Az én cégem, az én embereim, az én hatalmam, stb...
Valójában ki vagy te ??
Yoda69
@Istvannyugdijas: Ki a fasz az hilleristvan?
Lehet hogy nem vagy partkatona, de a nyelved vege mindig barna orban seggetol.
DR Eric CARTMEN
@Istvannyugdijas: Számoljál egy picit tovább is, ne csak a rezsihazugságot szajkózzad ! 2010-ben 1 kg kenyér? 1 liter benzin ? 1 svájci frank? 1 euró? ÁFA? Add már össze őket, és kapjál már a fejedhez- mennyivel is fizetsz többet MINDENÉRT-csak az ÁFA miatt? A többit meg add hozzá. Hol is tartunk?
miazavalami
@Istvannyugdijas: A rezsicsökkentésen kívűl mi az ami a fidesz mellett tart?
Grafix69
A rezsicseppentés a hatalmas kakikupac tetején egy szem cseresznye, nekem ez nagyon tetszik. Igazi Hungarikum.
Grafix69
A szétlopott nemzet szétrabolt országa és kik raboltak ? Az akkori hazafiaknak nevezett bal liberális posztkomunista fital demokraták , szóval mindenki aki nem akart dolgozni csak megélhetési politikus , Úgy szavaznaqk felemelt kézzel már csak egy picit kellene 90 fokból olyan 60 fokra engedni és kész is a Nemzeti...mus
verőce21
És más milliárdos Hobbipolitikusok számára, A Nagy Illúzió! :)
JAJMÁR
@Istvannyugdijas: Gratulálok a fuvarozó vállalkozásodhoz. Nem tudom mit fuvarozol, de nyilván üzemanyag nélkül nem megy. Mi a véleményed a benzinárakról, ott nem kellene egy kis rezsicsökkentés? No, és az e-útdíj, hogy vált be?

A jelenlegi rezsicsökkentéssel az a baj, hogy százalékos, így a nagyobb fogyasztó többet kap, (pazarlásra ösztönöz) az is ugyanolyan feltételekkel részesül belőle. Így aztán van aki 15-20e Ft-al fizet kevesebbet, és van, aki 5száz forinttal.A Te, és a többi hasonlóét ki kell kanyarítani valahonnan, azt fizetjük mi mind, mert nincs semmi ingyen. A legszegényebb, a reménytelenségben élő réteg is hozzájárul azokéhoz, akik egyébként könnyedén ki tudnák fizetni. Persze nem direkt, de minden kedvezmény a közösből megy. Olyan országban, ahol ennyi közmunkás, minimálbéres ember él, ez méltánytalan velük szemben.
Azért légy rá büszke, hiszen megérdemled, meg aztán ez a törvény.
Grafix69
@JAJMÁR: Totálisan egyetértek,ott a pont.
hattorihanna
@Istvannyugdijas:Nos ha nincs medencéje,akkor írja már le legyen szíves hogy miként jön ki az a havi 15.-20.e.ft. mínusz.Köszönöm.
bence
@kata53: ! Már hogyne lenne ! Annyi mindenkor lesz,hogy megéljük ezt a diadalt !
Fel a fejjel ! Tudod ! Amennyit a kerék le,annyit fel is megy egyszer ! Csak a jóra gondolj ! A rosszat dobd el magadtól !Ne is gondolj rá !!!
kkalman
@Istvannyugdijas: Az azért vállalkozó létére elég undorító, hogy attól teszi függővé a vállalkozását és beosztottai munkahelyét, hogy nyer-e a Fidesz. Az meg még undorítóbb, hogy szinte kényszeríti a dolgozóit, hogy a Fideszre szavazzanak.
És ezt meg is ünnepli...
Pffff...!
szandokan
@Istvannyugdijas: Nekem is már több néven kellett visszajönnöm, mert elég hasonló a stílusunk, és bizony itt ezt nem díjazza mindenki, nem szeretik a sikeres emberek történeteit olvasni, csak a kesergőkét, meg a Fidesz anyázókét. Nem tudok rájönni, ki voltál először, de nem is érdekes, legalább nem vagyok egyedül. Amiben különbözünk, hogy nekem medencém is van, és vidéki vagyok...:-))
szandokan
@hattorihanna: Nagyon egyszerű, elmondom, nálam hogyan van, durván: A gáz 6000, a villany 2000, a víz 2000, és ebbe még nem vettem bele a medencét...
hattorihanna
@kkalman: Nem is csak vállalkozóként undorító,hanem mint ember is.
hattorihanna
@szandokan: Szóval már megint itt kódorogsz Enteró? :-D
Komolyan én már sajnálom az olyanokat mint te,hogy ennyire lelki szegény legyen valaki,aki milliomos,hogy itt kóvályogjon,ahol elméletileg senki nem érti meg sőt..De akkor kérdem én,minek jöttök ide?
postamester
@hattorihanna: tegnap 19:50
...és mi ezt mindet higgyük el ??? Hihihihi
postamester
@szandokan: De Te legalább megbecsülöd
a dolgozóidat, nem zsarolod a szavazáskor...
és nem kötelezed Öket, hogy kire szavazzanak !!!
szandokan
@hattorihanna: Ki az az entero? Kénytelen leszek utánanézni már...Egyébként meg szeretek oldalakon vitatkozni, politizálni, de sosem trágár módon. Ha ez téged zavar, lépj át rajtam, mintha itt sem lennék. Egyébként te minek jössz ide?
szandokan
@postamester: Oké, ebben igazad van, de gyanítom, a dolgozóim sem az Mszp - re szavaztak nagyrészt. Akik jól megvannak fizetve, azoknak jók Orbán intézkedései is, vagy te nem így látod? Ahol egy szakember megkeresi a 3-400 ezret is, ott az egykulcsos adó nem éppen hátrányt jelent. A vállalkozóknak kellene elsősorban változtatniuk, mert nagyon sokan megtehetnék, hogy ne ragaszkodjanak a minimálbérhez.
rugacs
@Grafix69: Szóval hallottál már arról, hogy volt olyan időszakunk, amikor szocializmus volt. De fogalmad sincs arról, milyen is volt az. Szerintem még a szó jelentését sem ismered. Akárcsak a rendszerváltás hogyan-mibenlétét sem!
Különben nem írnál ekkora marhaságokat!!
Ismereteid gyarapításához nyugodtan olvass történelem könyveket és erről szóló cikkeket, az olvasás nem bűn!
Grafix69
@rugacs: Teljesen tisztában vagyok az elmúlt időszak , akár a 45-56 ig akár az 56-78 ig vagy netán a 80-89 ig tartott módszerekről illetve az utánna lévő Állami javak elrablásáról , az energia szektor fillérekért eladásáról és a közel 5000 ipari vállalat 2800 ra később pedig olyan 400 -ra redukálásáról. ( Cukorgyárak, Martfüi Olajipari cég stb) A Julius mein más kézbe játszásáról vagy a közért megszüntetéséről i s vannak olvasataim. Tulajdonképpen az egész politikai (akkori 1989-es ) elit benne volt a magyar javak szétlopásában az akkori 20 milliárd dolláros (mára már elenyészőnek tűnő) állam adóság hihetetlen mértékű felduzzasztásában , mert csak a saját meggazdagodásukat látták szem előtt. Nem kell engem kioktatni moslék az egész és sajnos a magyar ember természete ilyen. Talán a félázsiai származék titulus egyetlen igaz gondolata.
Grafix69
És még valami , nem vagyok nacionalista , de és itt komolyan , nem csak faji , ideologiai nacionalizmus van a világon hanem GAZDASÁGI Nacionalizmus is és nagyon jól lehet kevert ideológiákal megtámogatni.
kata53
@bence: Kedves vagy, de ne nagyon siessetek, mert nekem valóban kevés az időm, 4 évem már nincs!
miazavalami
@szandokan: Drága! Még annyit se tudsz hogy a medencének más a mérőórája???
éjszakai árammal melegít.:-)
szandokan
@miazavalami: De nagyon vicces valaki...:-)
kukac50
Ábrándozni nem bűn, ahhoz mindenkinek joga van.
tavaszi
@DR Eric CARTMEN: ...meg aztán tudod a Meseházi is azt mondta : aki otthon m,arad a fideszre szavaz...add hózzá a tényleges fideszreszavzók hoz az otthon maradottakat is...és 10 évig sírni fogsz...olyan szám jön ki. vagy Mesehézi blöffölt???...jaaaaaa...az a ti bajotok...
tavaszi
...szerencsétlen libapásztor...tényleg mit képzel magáról . az is kész röhej volt amikor kijelentette az agyament-fejével : 150 nap mulva én leszek magyarország miniszterelnöke!-------nóóóórrrmáááliss???hol él ez a szerencsétlen???...,már a buta libák is tudják a legelőn ...hogy legalább 3 ciklus Fideszkormány lesz...mit kell itt álmodozni...
Azt gondolják egyesek,hogy a legmélyebb társadalmi beágyazottságot majd a fidesz csak ugy egy kézlegyintésssel elengedi???a polgári körök anno...és a civilösszefogásfórum..az nem "játszásiból" lett kitalálva ...a politika az egy tudomány ...már az ATV is azt mondták tegnap hogy orbán zseniális stratéga és ezt vitatni lehet...de elvitatni semmikor., ennyi...még hogy libajnai...ugyan már kérem...
tavaszi
@Istvannyugdijas: ...ezt itt mondhatod...1000-rel akik itt komenteket löknek azok mind megkeseredett..és balliberális szavazók...egy részük csak amolyan ...csak azért is mindenkivel szembeni poziciót foglalnak el. ...akik itt irogatnak azokat cseppet sem zavarják a tények...itt az a sikkk...hogy a kormány lop-csal-hazudik-megfélemlit-diktátorkodik-és sorolhatnám...maga az oldal kitalálója simán kitilt ha túlzottan lesöpredékezed a baloldalt...de itt vagyok..és maradok..és mindenkinek ahol csak lehet ...PÉLDÁK ALAPJÁN...ott vágom a coci-liberálisokat ahol érem. hiszen az ország legkártékonyabb férgei voltak..és ennyi ...
miazavalami
@szandokan: Most mi van? Az én medencém a bojlerre van kötve...:-)
miazavalami
@tavaszi: ... Az ország legkártékonyabb férgei voltak...
Te eszement! A fideszben mindenki a mszmp - ben kezdte a politikai pályafutását!!
A saját pártodat férgezed le mérhetetlen gyűlöletedben, és mérhetetlen agyatlanságodban.
A hazugságaidat pedig ne tukmáld az emberekre , mert senki se kiváncsi rá! Szánalom amit itt művelsz. Gagyikám! Még puszi haverod alias : entero is kerül , mert nem méltó hozzád, hozzá hogy veled szóba álljon!
bence
@tavaszi: ! Ennyire undorító már ne legyél ! Méghogy azt állítják a kormányról,hogy
, csal hazudik stb .Hát nem azt csináljátok ?!Mi az,hogy ott vágod őket ahol tudod?! Itt aki löki a kommenteket az te vagy ! Jó lenne ha egy kicsit magadba szállnál !
Nem kell ekkora pofával verni a nyáladat ! Itt nem hülye gyerekek vannak,akik csakazért isból beszéljenek ! Ők nem olyanok mint csaló hazudó diktátorod aki akkor is megmutatta,hogy 60 millárdos stadiont épít a kertje végébe ! Pedig ennek az összegnek millió hasznos helye lett volna ! De hát te és vezéred jobban tudjátok! A söpredék jelzővel meg csak vigyázz amit a baloldalra osztogatsz,mert lehet ,hogy a szüleid és te jómagad is azok közé tartozol ! Egyébként ezzel a mocsok dumával csak a bizonyítványt
állítod ki magadról ! Ha megkérhetlek,legközelebb kisseb arccal nyilatkozz ha lehet !
Grafix69
@bence: ö...Ő...Ó...Ö...Azt a posztkommunista,bal liberális jobbközép hátvéd fiatal demokratikusan anti szemita Úr Istenit .Hát mindenki lopott a gengszterváltáskóóóóóóóóóóóó:))))))))))))))))))))))
spu00
@miazavalami: Az, hogy valaki mszmp tag volt az nem egy politikai pályafutás kezdete, hanem egy nyugodtabb, szakmai előre jutás lehetőségét biztosító tevékenység volt. Az, hogy felvegyenek egyetemre, kisz tagnak kellett lenni, ez vonatkozott a végzés utáni állás lehetőségre is. Ne jelentsenek ki olyant amihez nem értenek, vagy elferdítenek valamit , hogy fikázhassanak.Nagyon kis stílű és jellemző.Ha már számot emleget, akkor azt pontosan tegye, ne szorozzon 10-l, vagy írja oda, hogy ez az egész országban felépítendő stadionokra vonatkozik.De, ha korrekt embernek nevezhetné magát, akkor hozzá tenné, hogy ennek az összegnek a 40-45%-a vissza folyik az állam kasszába.
hattorihanna
@szandokan: Neki nincs medencéje,úgyhogy ez nálam csak maximum 8-10.e ft-ra jön ki,de ez is csak kúria esetében.Szerintem ő inkább ÉVI 15-20.e ft-ra gondolt... az meg nem gond hogy kb. ennek a dupláját bevasalták a 17 új adójukkal és az áfa emeléssel.
postamester
@tavaszi: ma 9:18:...add hózzá...
@tavaszi: ma 9:36:... akik itt komenteket...

...no komment !!!
miazavalami
@spu00: Úgy vettek fel főiskolára , hogy nem voltam kisz tag. És nem is a szovjetúnióba jártam. A szüleim se voltak azok. Sőt ha nagyon megnézik a családfámat még egy kis csemegét is találtak volna. Még hogy kisz tagnak kellett lenni? Ez akkora marhaság , mint amit az egyház állít hogy akkor üldözték a kereszténységet.
A stadionokat most meg se említettem.
Az egyik nagyapám kulák a másik gróf volt. :-) Hehe, mégis az átkosban jártam , soadmagammal felsőbb iskolába. Meg voltunk keresztelve, és járhattunk templomba is.
Megéltem azt a korszakot, tudom mit beszélek. Ellentétben magával.
tavaszi
@bence: ...te buta bence te...nem fogom magam vissza...semmiképpen. nincs miért. Ferenctestvér sem fogta vissza magát amikor 2 embere kikerült brüsszülbe...táncraperdült ...kicsi győzelem...nagy tánc...attól hogy kevesen irunk komentet a kormány mellett ...azért a 2/3-adunk elégedett ha tetszik neked ha nem...és igenis ...kimélettlenül vágni fogom a balliberális ----drogmillás embereket...cocikról ne is beszéljek. nem kértelek rá hogy szólj hozzám. te nyalogasd a sebeidet...20 éved lesz rá. ...helyre állt a világ sora magyarországon...kedves bence...végre egész leig megszerveződött a jobboldal...és nehéz volt...de sikerült ...padlóra szaláámizni a baloldalt. és én ennek örülök...mit szólsz hozzá...mit egy fradi gyözelemnek...és mindég megfogom emliteni,hogy gyurcsány idejében lövettek az emberek közé...56 ünnepén...és most nem sorolom tovább. --------enteroró l azt irsz amit akarsz...én őt nem ismerem...szerintem. vedd tudomásul...ha gyurcsányék gyűlöletet szíthatnak..akkor nekem símán jogomba van vissza vágni...de triplán...és ha tudni akarod...4 évig minden napom ünnep...mert eltakaritotta a "birkanép "...a balliberális hordát...ennyi...
bence
@tavaszi: ! te nagyon buta tavaszi te ! Nem szóltam hozzád,csupán reagáltam a beteges jelzőidre ! Nincs sebem amit nyalogatnom kellene !,20-évig pedig főleg nem ! Elég lesz nektek a jelenlegi négy év,mert utána rajtatok kívül senki nem lesz aki elmegy a szavazásra ,mert nem tart benneteket érdemesnek arra,hogy egy lépést is tegyen !
Majd akkor szerveződjetek ha rajtatok kívül senki nem marad az országban,hogy eltartson benneteket, Kiváncsi lennék,hogy falnátok fel egymást hogy életben maradjatok?! Hát csak ünnepelj ! De legalább legyen merszed elismerni,hogy ha azt megengednéd magadnak most, amit megmertél 2006-ban akkor neked kellene tudnod a legjobban,hogy a gyűlöletet szító orbántól mit kapnál érte ! Szerencsére a tíz millió emberből max két millió a hozzád hasonló gondolkodású. Ám a többszörös többség majd kivárja,hogy az ámokfutásotok közben hogyan mentek a falnak. Majd eljön az idő amikor nagyon meg fogsz hunyászkodni ,és a nagy ünnep siralomházzá válik számodra . Mielőtt bármit is válaszolnál ,legyél tisztába a szavak jelentőségével. (Horda :garázda csapat,amely vadul,féktelenül rombol.) ezek közé lőttek gumilövedékkel 2006-ban,amihez 56-nak csupán annyi köze volt,hogy akkor is a hordák szabadultak el,és okoztak iszonyatos károkat.
bence
@Grafix69: ! A mindenkibe benne vagyunk MI ketten is ! Én nem loptam,az biztos !
pityuka
@szandokan: Én ismerek olyan embert, aki 300-400 ezer ft-ot keres havonta és mégsem szavazott a maffiajobboldalra. Az ilyen embert többre becsülöm, mint az általad említetteket.
silber13
@tavaszi: Sovánka Lacika azt visította egyszer, hogy a " Fideszért ölni is képes! " Rólad, az alpári vérgőzös szöveged után fel is tételezem!
bence
@Grafix69: ! Értem ! Ez így igaz ! Pár különbséget leszámítva , pld : egyik elődje kertsarkában sem épült a pénzünkön 60 milliárdos stadion mint orbánéban ! Egyik sem nyúlta le a 3-ezer milliárdos magánnyugdíjat mint orbán !Ez csak két példa a sok ezer közül ! Talán ezzel egyetértesz.
silber13
@tavaszi: Ehhez mit szólsz, te agyatlan? Mit is akart a párttársad? Tömegbe lövetni?? Tőled bizonnya kitelt volna! Te nem vagy ember!
www.youtube.com/watch?v=nauxXFj5kWE
verőce21
@bence: (10:05) Az "elrettentő példáid" ellenére, mégis kétharmaddal újraválasztották a Fideszt. Úgy tűnik, elnézik nekik az emberek még a nyugdíjrendszer átalakítását is, mert okosabbak és látják, így nem a szoci pártkasszát gyarapítja hetente 40-60 millióval a manyup. :)

A bajai banki kifutófiúnak pedig még lesz ideje "A Nagy Illúzió"-t kergetni.
bence
@verőce21: ! De milyen kétharmaddal ?! A megumbuldált választási törvény ami a határontúliakat jogosulttá tette a szavazásra ? + az ország max 20%-a a ti fajtátokból !
Erre olyan büszke a fidesz ? A fennmaradó 80%-ból 50% nem ment el szavazni,a fent
maradó 30% pedig leszavazott ! Ha attól okosak,hogy nem a szoci pártkasszát hanem a fidesz pártkasszát gyarapítják,akkor úgy kell nekik ! Az ilyen gondolkodású embert csak végtelenül sajnálni tudom ! Bármelyiket is gyarapítják a szavazók, attól nekik nem lesz töbjük ! Bajnainak,akit kifutófiúnak nevezel nem kell illúziót kergetni,mert olyan egyetemen tartott előadást évekig,amelyikbe orbánt be sem engedik soha !
verőce21
@bence: (13:40) Mi abból a tanulság, amit írsz? El kell menni szavazni, nem fotelforradalmárnak lenni és utólag szájhősködni! :)

(Az ellenzék mindig abban reménykedik, hogy a tartózkodók és távolmaradók biztosan rájuk szavaztak volna, pedig ugyanolyan az arány közöttük is, mint azok között, akik elmentek szavazni. Ezért rosszak a következtetéseid.
Pl. cca 700 ezer Fidesz szavazó sem ment el a négy évvel korábbihoz képest, kizárt dolog, hogy másra szavaztak volna.)
bence
@verőce21: ! Ezt ne nekem mond ! Dumáld mag azokkal akik a valagukat a fotelben süppesztették !Én előtte és utána sem szájhősködtem ! Teszem azt amit tenni kell !
A következtetésem helytálló,már csak azért is ,mert a fidesz által megumbudált új szavazási rendszer lehetővé tette olyanok szavazati lehetőségét akiknek semmi közük nem lehetett volna a szavazáshoz ! Ezt Neked is kellene tudnod ! Nemcsak a 700 ezer
fideszes szavazó nem szavazott másra,hanem az a 2 millió sem aki nem vett részt a szavazáson !
verőce21
@bence: (14:24) Te elmentél szavazni áprilisban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.