„Bakker, anya lettem!” - én is felkiálthattam volna így, azon az éjszakán, amikor egész éjjel csak néztem azt a pár órás apró lényt, akit oly nagy fájdalmak árán préseltem ki magamból. Nekem azon az éjszakán esett le, hogy az eddigi életem véget ért: hogy lesz valaki (akkor még csak egy, azóta kettő), akiért örökké aggódni fogok. Egészen komoly terveket állítottam fel azon az éjszakán arról, hogy én többé nem alszom, mert néznem kell, ahogy lélegzik - mert számomra a pihenés, mint olyan, véget ért. Leitner Olga erről az érzésről írt könyvet - amikor leesik a tantusz: mi mostantól anyák vagyunk. Olga korábban egy kereskedelmi tévécsatorna szerkesztő-riportere volt, gyereke születése után „önsegítő terápiaként” kezdett el írni a Baba Magazinba.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Mindig is bírtam az őszinte embereket!
Ezért is utálom a politikusokat...
Katalina62
@Sede: Legyünk kicsit méltányosak! Mond szerinted, őszinte politikusnak itt Magyarországon lenne esélye például választást választást nyerni? Egyébként a hölgy nekem is szimpatikus!
Sede
@Katalina62: Egyszer - legalább egyszer! - meg kellene próbálni. Hátha felébrednének a birkák végre...
(Mondjuk erre jelenleg még kevés esélyt látok.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.