A TV2 tiltakozik a hétfőn L. Simon László fideszes képviselő által az Országgyűlés elé terjesztett reklámadó-tervezet ellen. A televíziós csatorna arra kéri a kormánypártokat, hogy álljanak el a reklámadó bevezetésétől.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem tudom miért fosik a TV2, majd nekik elengedik az adót...
bögöly
Nem értem én kristálytisztán,mi a problémájuk/ az adó mértékén kívül/.
A kereskedelmi csatornák üzleti vállalkozások.
Ha én,mint vállalkozó elvégezek egy munkát,s az után javadalmazást kapok,adót kell fizetnem.
Ha eladok valamit,azután is.
A reklámtevékenységükért igen súlyos pénzeket fizetnek a hirdetők,akkor miért is ne kéne a reklámbevétel után adót fizetniük?

Ui:- eleddig netán semmilyen adót sem fizettek?
pbalage
@bögöly: A reklámtevékenységük után ÁFÁ-t fizetnek a hirdetők. A reklámbevétel után fizetendő adót a hirdetőtársaságoknak kellett eddig is befizetni. (Társasági adó, helyi adók, jövedelemadó, meg még a tököm tudja hány féle sz@rt)

Most egy plusz adóról van szó, ami akár 40% is lehet.

(csak azért tájékoztattalak, és utólag is bocs, hogy ne maradj egy békemenetes szellemi szintjén, és egyébként őszintén drukkolok, hogy előbb-utóbb felfogd, mi folyik ebben az országban már négy éve. Hajrá bögöly! Tájékozódj, de ne csak a pártpropagandát olvasd, gyere többször.)
Dr. Felipe
A TV2 nek nem sunnyogni kellett volna négy évig hanem hitelesen az emberek elé tárni a sok fideSS mutyit hogy tájékozódni tudjanak. Akkor lehet hogy a választás is másképp alakul.
Most már kapkodhatnak a fejükhöz mikor a fideSS bebetonozta magát a hatalomba. Amúgy én is úgy gondolom hogy kapnak némi kompenzációt hisz fideSS offshore lovagok kezére került.
pbalage
@bögöly: és még annyit, miután az előbbit megrágod, hogy a fidesz téged azzal szeretne megvenni örökös szavazójának, mert ez esetleg neked tetszik,
de azt vedd figyelembe, hogy nagyon ravaszok a fidesznél, és igazából mindig van egy hátsó szándékuk, de van amikor több is.
Most az a hátsó szándékuk, hogy a legnagyobb kereskedelmi csatornát, amit én egyébként egyáltalán nem nézek, kinyírják, és olyan hirdetéseket erőszakoljanak rá, amiben a fidesz jobban teljesít humbugokat sugároznak, állami támogatás fejében.
Ezzel azt érik el, hogy a TE befizetett adódból a SAJÁT MAGAD HÜLYÍTÉSÉT finanszírozd.

Ez tényleg ravasz, ám velejéig romlott, hataloméhes és egy újabb diktatúra kiépítésére hajazó politika.

Fogod?
pbalage
@Dr. Felipe: A TV2 már a fidesz saját tévéje. Lemaradtál esetleg valamiről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.