Lázár János azért fizette vissza három utazásának kétmillió forintos költségét, mert el akarta kerülni, hogy nyilvánosságra kerüljön azok neve, akikkel külföldi utazásai alatt találkozott. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerdán miniszterjelölti meghallgatása előtt újságíróknak nyilatkozva hozzátette, az ország érdeke, hogy ezek a tárgyalások ne kerüljenek nyilvánosságra.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Te sunyi, Isten csapása! Az a gáz, hogy titkolóztok a főnököddel együtt. Ha nem tilosban jártál, akkor minek fizetted vissza a két millát? Azt sem lehet elhinni nektek amit kérdeztek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
postamester
Nem értem !!! Miért " az ország érdeke, hogy ezek a tárgyalások ne kerüljenek nyilvánosságra..."
Hát nem az lenne a demokratikus, hogy a 18-as karikás részleteket
is megtudja az ország. Gondolja, hogy most bukott, és visszafizeti,
nem fog egy helyen kipukkanni a lufi, annál nagyobbat fog szólni.
Igenis szeretnénk, ha mielöbb kiderülne egy átlagnyugdíjas ca.2 évi
nyugdijának eltapsolása pár nap alatt !!! Igy is lehet számolni !!!
Hellcat
Persze hogy gáz lenne...azért akkora sumákolás...patkánykodtok és még be is ismered...
Grafix69
Megpróbálja hősként beálitani magát, igazi Fideszes húzás:))
csip-csop
persze, hogy ne keruljon nyilvannossàgra, mert vasarolni mentek, ès nem az orszàg èrdekèt szolgàltàk csak a magyarok pènzèt herdàljàk.
bencemacska
Szerintem az a verzió igaz, hogy titkos szövetséget akartak kötni az angol jobb oldallal az EU vezetőség ellen.
De nem sikerültek a tárgyalások - még a szélsőséges britek sem szövetkeznek OV-vel - így nagyon ciki lenne beismerni, hogy mi volt a tárgyalások célja!
Grafix69
Szerintem még az sem lenne nagy gáz ha megnyitná a csapot és betenné a fejét a sütőbe:))
Grafix69
@bencemacska: Ezt megtárgyalhatta volna egy vasúti kocsiban stilszerüen meg olcsóbban is:))
joopapa
Te jani kinek lenne gáz? Ha ti a Bajnaitól az várjátok hogy mondja el miről tárgyalt a gittegylettel, te is elmondhatnád mi a fene került két millába és miért fizetted vissza ha hivatalos úton voltál!?
bencemacska
@Grafix69: Nagy rongyrázás, több remény a szóba állásra! Úgy látszik még ez a csábítás is kevés volt!!!
perfekt
Ez már jogi kategória!És a Btk- ban bizonyára találnak rá paragrafust.Orbán- nem kedveltelek eddig sem nagyon, de azzal ,hogy te ezt a rossz kinézésűt bíztad meg Országunkat súlyosan érintő--témá(K)ban--mindkettőtöket a legfelső bírói testület előtt nyilatkoznia kell kikkel,és miről tárgyalt--és milyen alapon pont ő ??Ez nem magánügy! kőkobaki-- a fene a rossz formátokat!!!
csip-csop
@bencemacska: majd elobb-utobb az angolok kipofàzzàk, hogy lazarèk mitakartak, ha igaz de szerintem mentek vasarolni a a "HAROLD" aruhàzba.
Grafix69
Szerintem meg szimpla kiruccanás ,talán valami bigével vagy faszival me az amúgy is olyan modern , nem volt itt semmi nagy üzlet meg magyarország érdekei egy sima pipantás volt ,hogy az asszony meg ne tudja meg kis shoppingolás csak kiderült ami eddig is igy ment:)))
creativehun
Aha ..értem...szóval fogjuk be a pofánkat és kussoljunk..továbbá...ne érdekeljen bennünket milyen tárgyalásokat folytat egy felfuvalkodott hólyag az ország nevében és ,hogy milyen különösen fontos érdekek miatt költenek egy csóró ország gazember politikusai milliókat szálloda számlákra...gondolom csak az érdekeljen bennünk ebben a mocsadék országban ...,hogy az ilyen gazember politikusokat újra megválasszuk szavazáskor...a többihez meg semmi közünk..örüljünk,hogy nagy néha méltóztatnak leereszkedni közénk ezek a fél istenek!
Grafix69
@csip-csop: De még az is lehet azért dumcsizott az Angolokkal , hogy Britannia zavarja haza a magyar melósokat me az ország má jobban teljesit.
csip-csop
làtod erre nem is gondoltam, de lehet, hogy igazad van. hàt amilyen szemèt a kormàny mèg erre is ràtennè a kezet, csak azèrt ha mèg is haza mennènek a magyarok, akkor dorgolnè a kezèt, hogy milyen igaza volt, "ugy is vissza jonnek"
bundi
@csip-csop: de azt nem koszonne meg amit a hazateroktol kap... Es van egy olyan erzesem hogy a tekes legenyek is sorsara hagynak... Mert ki-ki mentse a sajat boret... Es ez nem fenyegetes...
kkalman
Te sunyi, Isten csapása! Az a gáz, hogy titkolóztok a főnököddel együtt. Ha nem tilosban jártál, akkor minek fizetted vissza a két millát? Azt sem lehet elhinni nektek amit kérdeztek!
Bástya Elvtárs
@kkalman: Igen, ezt a horgot most bekapta lézerjani! Sajnos a patthelyzetekből nincs menekvés!
lajospapa
Na most akkor Lázár úr is olyan küldetésben volt mint Bajnai? Olyanokkal találkozott akiket szégyell, vagy akik őt szégyellik?
bakegya
Magyar érdekből-egy újab HUN-GARI-KUMM-akácos út...ha egyszer...végig megyek ...ismeritek?
Tökös gyerekek ezek-majd ezt is megvédik -az erős forinttal!-melegágyas-álomérdek Londondan láz-ár -módban.
Senara
Mivel a DK nemzetbiztonsági problémát felveti , nem biztos , ilyen - olyan találkáról van szó . Habár eltitkolt kapcsolatok , zsarolásra adhatnak okot .
bencemacska
@Senara: Szerintem fennáll az a verzió, hogy az angol miniszterelnökkel szeretett volna találkozni OV.
Nem jött össze!!! Istenem van ilyen.
postamester
@creativehun: tegnap 19:45

Gyanus nekem a kommentedben ez a sok-sok 3 pont (...) a szavak között...
Ezt valakitöl átvetted, vagy megváltozott a nick-ed, ezzel együtt a
párthovatartozásod is ??? Ha nem, ugy vedd tárgytalannak az észrevételem,
egyben szép napot !!!
human
Bíróság döntött róla, hogy hozza nyilvánosságra tételesen, hogy mire költötte az adófizetők pénzét. Ezen nem változtat az, hogy UTÓLAG befizeti a kasszába. Mondom, bírósági ítélet kötelezi Lázárt.
Kezdem azt hinni, hogy az lenne neki kevésbé ciki, ha hancúrozása derülne ki. Mi lehet ennél cikibb? Talán Észak-Koreai küldöttekkel tárgyalt? Lehet, hogy ezt sem tudjuk meg, mint hogy Welsz hogy lehetett egy rendőrautó hátsó ülésén öngyilkos.
bencemacska
Lázár közpénzen költekezett normálison felül: kinek mi köze hozzá kivel, milyen ügyben tárgyalt?!
Bajnai saját pénzén részt vett egy megbeszélésen: köteles beszámolni róla miről beszélgettek!!!

Orbán demokráciában nem lehet kettős mérce!!! Mindenki egyforma.

(És még mindig nem szakad le az ég! Vagy a felhőszakadások ennek az előjelei?!)-:)
nemkati
Nem értem. Ha a tárgyalások titkosak, akkor a bíróság nem kötelezheti Lázárt, hogy hozza nyilvánosságra az adatokat. Ha nem titkosak, akkor attól nem lesznek titkosak, hogy Lázár visszafizeti a közpénzt. Itt nem mellébeszélésről, ködösítésről, mentegetőzésről, indoklásról van szó Lázár esetében, hanem hazudozásról. Egyértelműen hazudik, eddig mindent, amit az utazásokról mondott. Hogy lehet, hogy egy ilyen ember még a helyén van? Hogy lehet, hogy még miniszter is lesz belőle???
coyote3
Vajon kit dugott pinokkió, csajt, vagy pasit?
Grafix69
@nemkati: Mert a hazudozás alap követelmény a miniszteri pozicióba jutáshoz.)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.