Az atv.hu információ szerint a miskolci romák tüntetést szerveznek péntekre az önkormányzat elé az ellen a határozat ellen, mely szerint azoknak a lakosoknak, akik vállalják, hogy Miskolc város határain kívül folytatják az életet, másfél-kétmillió forint támogatást nyújtanak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@miazavalami: Sajnos ez mindenhol így van.De tényleg ahhoz nem kell "diploma" hogy kifessék a falakat, stb.Férfiak egész nap lebzselnek, kocsmáznak,és sírnak.
Én adnék nekik cementet,homokot stb. vinnék egy felügyelővel betonkeverőt és megcsináltatnám velük.
Teddy hengerrel festeni sem művészet,fehér festék a legolcsóbb.
perfekt
Na még a városlakók hogy fel vannak háborodva.Nem oly rég,beszéltem személyesen néhány, ottani sportbarátommal.Amennyiben ,csak a felét hinném ,akkor is kurva jó lehet ott élni kisebbségben!-Merthogy ők vannak abban!
Grafix69
@1magyar: Próbáltak már sok mindent az integrácíóért, segitenek beilleszkedni csak sajnos ne a Magyar emberek közé kellene beilleszkedni hanem a kulturáltságba. Na az meg nincsen ezért nem akarnak ők semmit csak lézengeni. Az aki tanult és vagy dolgozik semmi gond nincs az életvitelével ( nem terrorizálja a szomszédokat stb). Itt nagyon sokan dolgoznak romák ahol én, becsülettel komoly fizikai munkát és sokat dolgoznak ,érdekes itt megy nekik minden és ez dicséretes.Szerintem a Miskolci cigányok élősködni akarnak és semmi mást (tisztelet a kivételnek)Elmentek ezek Kanadába Szocial Office na kidobták őket ( teljesen jogosan) , innen nem lehet kidobni őket.
miazavalami
@1magyar: sose fogják megcsinálni! Még akkor se ha rájuk dől a ház.
Nálunk az önkormányzat vett családi házakat, cigány vállalkozók szigetelik, ablakot cserélnek, stb. Így adják át azoknak a cigány családoknak akiket a városközpont régi bérházaiból költöztetnek ki, mert azokat le kell bontani. Mellesleg már építettek egy kisebb városrészt nekik , amit már sikeresen tönkretettek. De vannak olyan családok akiket beköltöztetnek a lakótelepre. mindezt a város , és az unió pénzéből. Szabolcsi kis város, tele munkanélküli családdal. Mégse kap magyar család egy új házat se , még akkor se ha olyan szegénységben élnek mint a cigányok, mert a pénzt a cigányok kapták. Hogy is van ez? Ha majd pár év alatt ezeket is szétverik lelakják akkor kapnak másikat.
csikknorisz
A címről a Mi folyik itt Gyöngyösön? című "klasszikus" jutott eszembe.
youtube.com/watch?v=99WgR24jWcw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.