A Fidesz arra szólítja fel az MSZP-t, "hagyja abba a hazudozást és a riogatást" gázügyben.

Előzőleg Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt: pártja követeli, hogy "a fideszes haverok" azonnal vonuljanak ki a gázüzletágból, és a 2010-es szintre pótolják vissza a magyarországi tározókban lévő gáz mennyiségét. Szerinte ugyanis "a fideszes haverok" miatt nincs megfelelő mennyiségű gáz a tározókban.

Erre válaszul a Fidesz sajtóirodája közleményt juttatott el az MTI-hez, kijelentve: Magyarország gázellátása jelenleg biztonságban van, "ezt a szocialisták is tudják, mégis hazudnak, a közvélemény megtévesztésével és riogatással akarnak hangulatot kelteni".

A kormánypárt hangsúlyozta: az ország felkészült arra a helyzetre is, ha az orosz, illetve ukrán fél nem teljesítené a gázszállításra vonatkozó szerződéses kötelezettségét. Az alternatív szállítási útvonalak, a hazai termelés és a – kormány döntésének köszönhetően immár – állami kézben lévő hazai földgáztározókban tárolt gáz egyaránt garantálja a zavartalan gázellátást – írták.

A Fidesz szerint mindez nem így volt a szocialisták kormányzása alatt, amikor e nemzetstratégiai vagyont is "külföldiek kezére játszották át", veszélyeztetve ezzel az ország gázellátását.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Mit hagyjanak abba? Elmondani a népnek,hogy sz.r van a palacsintában?
Fideszéknél akkor szoktak így előpattanni, ha valóban gáz van.
index.hu/gazdasag/2014/01/27/mol/
Offshore cégeknél landoltak a rezsimilliárdok
index.hu
A távhős cégek kormányzati támogatásának lendületével helyzetbe hoztak egy homályos tulajdonosi hátterű céget, amely az utóbbi néhány évben szépen megszedte magát. Nyilvánosságra kerültek a titkos szerződések.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Mondjuk egy kormánynak vannak kötelességei is. Ilyen pl, hogy gondoskodjon a gáz tartalékról. Most ebben mi is a riogatás???
evacica
@archer:Tudod te még vita partner sem lehetsz,mert sötét vagy mint az alagút!
archer
@evacica: Valamit érdemben esetleg..?
hetöndöe
@archer: A szocik idején tele voltak a tározók,most meg majdnem üresek,nézz utána te húgyagyú!
silber13
@hetöndöe: 17:16-ra? : Hagyd rá, hiszen nem adhat mást, mi lényege!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.