Brüsszeli források pillanatnyilag biztosra veszik, hogy az uniós tagországok vezetői jövő heti csúcsértekezletükön jelölni fogják az Európai Bizottság (EB) élére Jean-Claude Juncker volt luxemburgi miniszterelnököt. David Cameron brit miniszterelnök arra készül, hogy a jövő heti EU-csúcson utolsó erejéig harcolni fog az ellen, hogy az uniós állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács jelölje az EB elnökének posztjára Jean-Claude Juncker luxemburgi politikust.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Tessék javasolni, lépjünk ki! Majda Jobbik éleémezni fogja az országot! Megesszük majd a szent turul madárkát is, ami addigra verébbé soványodik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
Az illető úr az IMF állásfoglalását tekinti mérvadónak, s elképzeléseit financiális oldalról közelíti meg, mely jelenlegi helyzetben nem vinné előbbre az uniót.Meg kell nézni a problémával küszködő országok helyzetét.Korábbi tevékenységét figyelembe véve, a bankok szemszögéből szeretné irányítani európát.S mint kis ország volt min.elnöke, hasra esik Merkel gazdasági hatalmától, s nem a lemaradt országok fejlesztése töltené ki idejét. A jelenlegi állapot fenntartása az eredendő érdek.
Csizmás Kond
@Horizont: ..végre elismerted, hogy fel tudlak húzni...:)
és hogy kedvedbe járjak nem érdekel Orbán, igazából nem is kedvelem sőt...de ha elmondanám mi nem tetszik a politikájában akkor azért vonnál felelőségre.
Csizmás Kond
@Horizont: Az amit itt fel szoktatok hánytorgatni az nem az Orbán imádata vagy dicsérete inkább a beíró véleményével nem értek egyet...nem figyelsz kellően..:)
evacica
@hetöndöe: Hát nem elég az? Különben itt nem szeretetről van szó simán csak arról, hogy helytelenítette a "nagy" Orbán politikáját, s mint tudjuk ezt Orbán nem veszi jó néven! Aki őt bírálni meri, annak pusztulnia kell! Tényleg milyen sport ember lett volna Orbán, hát feer play díjat biztos nem kapott volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.