A bokszolás után médiakarriert befutó Kovács szerint az újságírók a hibásak, amiért a nagy balatoni úszóverseny résztevői vírusos fertózést kaptak. A nap legjobb érvei! Készítsd be a csipszet és kezdd el olvasgatni a kommenteket Gáll András Magyar Nemzet-es kolléga Facebookra kiposztolt cikke alatt. Az anyag arról szól, hogy a magyar úszás Füreden rendezett napján a nyíltvízi verseny szinte összes résztevője súlyos vírusfertőzéssel került kórházba. Az anyag titkozatos okból rendszerváltó hangulatba hozta az egykor népszerű bokszolót, aki lehengerlő logikával közölte is, ki a hibás.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
:-))) Még mindig hat Hamed ütése? :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Csakkk óvatosan a fiúval,mert ő az ... ház jószolgálati barátja...egyébként az "eperleveses" szarmonella se feleselt vissza csakkk az elszenvedőinek Bp. A Juniorosok azóta is vígan vannak!-néhány epehólyag bizony bánja...ha emlékezetem nem csal...
köhögő bolha
Hamedig nem jutott el a narancsos boxoló,Chacon lecsapta mint a legyet!
Mobil123
@köhögő bolha: Igazad van!! Bocsi Hameddel csak szeretett volna. (bár a lényegen nem változtat hogy hat még az ütés:-)) )
postamester
@köhögő bolha: Bizony, ott kellett volna nagylegénynek lenni, pláne a hazai közönség elött. Csak ott csúszott mászott a K.O után, mint a t@kony ...
hetöndöe
Tizenpár milcsiért még szép,hogy szereti a csúti tahót.
Fradigege
Balatonfüreden besült a mutatvány. A produkció nem sikerült. Csütörtököt mondtak a magyar úszás napján. Ez olyasmi, mint az egyik augusztus 20-ai tűzijáték, amikor begyulladt az egyik úszály, mert "occsón" akarták a cuccot lepörgetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.