„Ha alkoholt iszunk, nem beszélünk, ha beszélünk, nem iszunk alkoholt, mert ha a kettő együtt történik, akkor annak katasztrofális következményei lehetnek” – reagált a miniszterelnök a lengyel lehallgatási botrányra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nála tök mindegy, akár iszik, akár nem, mert amit mond...:-))
Nil
Ha ennyire tudja akkor be is tarthatná
silber13
Nála tök mindegy, akár iszik, akár nem, mert amit mond...:-))
bencemacska
Mi lenne, ha egyszer betartaná a saját tanácsait?
Senara
„Ha alkoholt iszunk, nem beszélünk, ha beszélünk, nem iszunk alkoholt, mert ha a kettő együtt történik, akkor annak katasztrofális következményei lehetnek” ... Orbáni bölcselet ? :-(( Én másként tudom ...Háromféle ember képes arra, hogy az igazat kimondja - - - - A kisgyerekek, a részegek, és azok, akik dühösek...!
Január
„Ha alkoholt iszunk, nem beszélünk, " - micsoda önkontrollt fejlesztett ki magában, gondolom volt 1-2 negativ tapasztalata...
Amúgy pedig az alkohol oldja a gátlásokat...
Gondolom ciki volt a lengyel politikusoknak ez a kiszivárogtatás, de ki volt a pletykás, és miért? A lehallgatóról már nem is beszélve...
Szvetlana
Madarat tolláról, embert ivócimboráról? Jó, ha valaki megválogatja az ivócimboráit, mert mint az látszik, mégsem állja meg a helyét az a nagy magyar-lengyel testvériség.
Nem kellenek ide békevonatok, meg békebuszok, idejönnek aztán tojnak a fejünkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.