A politikai döntéshozók akaratán múlik, hogy melyik utat választják - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az első világháborút kiváltó szarajevói merénylet századik évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen szombaton Veszprémben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Fantasztikus micsoda bölcsesség. Erre magamtól az életben nem jöttem volna rá. Köszönöm Navracsics úr. Annyit azért hozzátennék hogy nem csak a szükségszerűségek hanem a hülyeségek is.
Nil
A politikusokon nem a szükségszerűségek múlnak - miért lenne szükségszerű egy háború? Azért hogy egyeseknek még nagyobb vagyona legyen mások meg szenvedjenek? Lehet(ne ) fejlődni békében is. Csak ehhez az kellene hogy együtt élni szeressünk és nem uralkodni a másikon - erőszakosan. Minden helyzetben minimum két megoldás van - mindenkinek - és szabad akaratunkból döntünk egyik vagy másik mellett. Mi - én. Pl. van aki azt választja hogy elhagyja az országot és máshol boldogul ha már itt nem lehet. van aki birkaként - éli meg a napjait - és van aki próbál tenni egy jobb világért, egy működő országért ahol jó élni, megszületni,lenni. No ez utóbbi nem a politikai elitben található. Ők is birkák csak hatalom szempontjából más szinten.
bakegya
Képes voltam örülni-hogy lukkk van még az alfelemen-De ez a nagyon nagy embör kiszolgáló szemérmetességgel meg mondta a frankót már megint-és szorulásom lett!
Egy világégést magyarázni-kinek érdeke-miközben egy újabbat készítenek elő titokban és nem csakkk elő-itthon csendben ,csakk halkan már mindent felforgattak-bespájzoltak fidessék egypártkönyvelőikkel.A többi pártot vicctorunk hamm bekapta,megrágta és kiköpte,így aztán az EU SZINPADÁN pedig néppárti köntösben vészvillogóra kapcsolt!DDD
bakegya
@bakegya: már megint "megmondta"a frankót!-már a helyesírás szabályait is elfelejtettem,annyira meghatódtam.
tivoli
A politikusok kasztja szolga népség. Egy előre meghatározott célért dolgoznak, felsőbb szempontok alapján. Mindent a megbízókért tesznek (ezek nem tévesztendők össze a választópolgárral), megfelelő fizetésért. Csak ennyi és nem több, még ha némelyik Istennek is képzeli magát.
tivoli
Nekem ez tetszett legjobban: " átléptünk az első világháború okozta katasztrófán, és soha többé nem történhet meg, hogy ebben a térségben a nemzetek egymás ellen forduljanak."
Tudják ezt vajon azok is, akiknek más az érdekük, vagy csak minket próbál altatni Navracsics úrrr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.