18 igen szavazattal, 13 nem ellenében elfogadta a Fővárosi Közgyűlés a városligeti építési szabályzatot, amely szerint megépülhet a Liget Budapest projekt a Városligetben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Mindenki tisztában van vele, hogy az érintett terület megközelítése eddig is katasztrófa volt. Most majd lehetetlen lesz. Nem csak a cél, de az itt átmenő forgalom is hatalmas a szomszédos kerületekbe és az agglomerációba mivel nincs kulturált közösségi közlekedés amivel ki lehetne váltani a gépjárműforgalmat.
Dr. Felipe
Átment mint a híg libafos a tésztaszűrőn. Megint egy felesleges látványberuházás. Gondolom itt is akkorát "alkotnak" majd mint a Kossuth-téren ahol már száradnak ki a frissen ültetett fák.
dömdödöm
Na erre is keresztet lehet vetni ,ha hozzányulnak annak vége mint a botnak ,Budapest egyetlen normális szabadidős parkjának Game Over !:-((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.