Románia érdemi magyarázat nélkül elutasította Magyarország több mint egy éve benyújtott igényét, hogy Nagyváradon és Marosvásárhelyen konzuli irodát nyisson – közölte Nagy Anna külügyi szóvivő csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Köszi Viktor ! Ezek szerint már a Románoknak is büdösek vagyunk. Európa ki fogja magából lökni ezt az országot ezek a barmok miatt. Most miért nem vonul a CÖF mondjuk Bukarestben? Biztos félnek a kemény farkú öreg barmok, hogy szétrúgják az agyukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Egy tavalyi blogbejegyzésből:
"Nos, az, hogy Bukarest nem reagált még hivatalosan, és nem voltak üzengetések, hogy itten új konzulátusok márpedig nem lesznek, minden bizonnyal annak tudható be, hogy – bár bizonyára a hivatalos szerveknek nem nagyon tetszik, hogy napról napra szaporodik Romániában a magyar
állampolgárok száma – se kiköpni, se lenyelni nem tudják
ezt a magyar honosítást. Merthogy Budapest annó több fórumon is nyomatékosította: gyakorlatilag a hasonló román törvényt másolták le, amely révén Románia szakmányban biztosít román állampolgárságot a moldovaiaknak. És mivel az ügyintézés megkönnyítésére Románia is számos újabb konzulátust nyitott a Pruton túli
országban, meglehetősen cinkes
lenne, ha most Bukarest megpróbálna kettős mércét alkalmazni, és akadályokat gördítene a konzuli irodák megnyitásának útjába."
www.nethuszar.ro/savanyu-a-konzulatus/
Ha valóban ez volt az oka, akkor most ezek szerint túlléptek ezen a dilemmán.
lópicigáspár
Na kérem szépen! Tessék most már aztán igénybe venni a saját EP képviselőjüket, valami Tőkés, vagy mi a fene, és lehet azonnal követelni, hogy autonómiát Székelyföldnek!
Desischado
Már Romániában is kinéznek bennünket. Gratulálok viktor! Ezt jól elbaxad!
mate03
@nyanya001: Nono Észak Koreával egész jó viszony kezd kialakulni!
nyanya001
@Propeller ! Bocsánat ! Véletlenül nyomtam meg a jelentem !
dömdödöm
hát ez felháborító ,be kell rendelni azonnal a Bissau Guineai nagykövetet :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.