Hasztalan próbáltuk megtudni a reklámadó módosítójára szavazó képviselőktől, kik azok a magánszemélyek, akik hirdetik magukat és mentesülnek a reklámadó alól. Ilyenek például a politikusok. De kik még? A párkeresők? A saját magukat reklámozók? A KDNP-s Rubovszky Györgytől csak annyit tudtunk meg, hogy tüdőgyulladással rángatták be szavazni, frakciótársa, Hargitai János szerint pedig politikailag motivált kérdéseket tettünk fel. A fideszes Németh Zsolt nem így szokott interjút adni, Fónagy János viszont elismerte, hogy a parlamenti szavazás nem mindig lexikális tudáson alapul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Fónagy János mégsem mondhatta, hogy nincs a képviselő uraknak szüksége arra, hogy tudniuk kell, mire voksolnak! A jelenléti ívet, a szavazógép váltotta fel a Parlamentben...Az ügyeletes bekiabálónak kell csak tudni, mikor mit "súgjon" társainak, s azok csak nyomják a gombot! Tudják, nekik bajuk nem eshet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.