Egyre ritkábban hangzik el a 2010-ben gyakran emlegetett olcsóbb és hatékonyabb állam szlogenje. Az állítás már 4 éve sem volt igaz, mostanra pedig teljesen hamissá vált, hiszen a harmadik Orbán-kormányban már 150-nél több az állami felső vezetők, vagyis a miniszterek, államtitkárok és helyetteseik száma - csak utóbbiból 102 szolgál.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ennyit ér ennek a csuti féregnek a szava, és ez bizonyítja, mit gondol és cselekszik valójában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Annyian vannak államtitkárok, helyettes államtitkárok, hogy egymás hátsójába ár a nyelvük.
evacica
@human: Légy erős, már rátette, mert ez a sok birka hozzásegítette!
evacica
@kkalman: A mi adónkból semmi se drága, ami az ő érdeküket szolgálja, 2/3 mindent meg lehet csinálni!
kkalman
@evacica: A mindennél még többet is.
Grafix69
Miért nem a nép szavazza meg pl így : 340-650 ezer között mindenki írjon be nekik számot. Hát sokan csak 0 át adnának nekik de szerintem a 360000 elég méltányos , persze bruttóban és 10000 FT étkezési jegyet is adnék nekik., egyebet nem.
kukac50
Aki eddig a parlamentben dolgozott az most valamelyik háttérintézményben kapott helyett, jó fizetésért még ha nem is értenek a munkához.
Orbán ne új adókat vezessen be,hanem a közvetlen környezetében szüntesse be a tanácsadásokat, pályázat írókat akik pár oldalas kézzel írott felhasználhatatlan anyagért milliókat kapnak. Onnan szedje össze a pénzeket,hogy elég legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.