Megvásároltatná a kormánnyal a Munkácsy-trilógia két darabját Kósa Lajos. Debrecen polgármestere szerint erre a pénz is megvan a Magyar Nemzeti Bank egyik programjában. Az egyik kép tulajdonosa ugyanakkor nem tud arról, hogy érdemben egyeztettek volna a vásárlásról, ráadásul új jogszabályt is kell alkotni, hogy mindet meg lehessen tenni. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Vegyétek meg debil kósa lala, és állítsátok ki a felcsúti arénában, mert gondolom szerintetek ott van a méltó helye :-)))) De félre a tréfát! Igen jó lenne ha itthon lenne a Munkácsy trilógia! Lehet hogy most demagóg leszek, de amíg itt hazánkban gyermekek éheznek addig ne ez legyen a lajos legfőbb problémája! És ha azt akarják hogy legyen itthon, adják össze a lóvét a fityeszesek úgyis loptak már eleget, ne az adófizetők pénzéből jótékonykodjanak, mint a seuso kincseknél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.