A hit megtartó erejéről beszélt egyebek mellett Kövér László szombaton Jászapátiban, a Jászok Világtalálkozóján, ahol az Országgyűlés elnöke azt is hangsúlyozta, hogy szabadság soha nem pénzből, hanem mindig hitből lesz.

A hit megtartó erejében rejlik nem csak a jászok önazonosságának és megmaradásának oka, de a jász jövő záloga is – hangsúlyozta Kövér László. A házelnök szerint sokan keresik arra a választ: ha egy nép a történelem során elveszíti őshazáját és nyelvét, miképpen őrzi meg mégis önmagát. A jászok neve hallatán napjainkban sokan mindenekelőtt a szabadságra gondolnak, hiszen méltán híres az önmaguk szabadságát 1745-ben pénzért megváltó jászok redemptiója – jegyezte meg.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Te kövér elvtárs, hülyeséged határtalan! Azt pofázod : "A szabadság hitből lesz, sohasem pénzből"! Majd kicsit utána azt pofázod: "A jászok neve hallatán napjainkban sokan mindenekelőtt a szabadságra gondolnak, hiszen méltán híres az önmaguk szabadságát 1745-ben pénzért megváltó jászok redemptiója – jegyezte meg"! Na most akkor hogy is van ez kövér elvtárs? Ezek a szegény Jászok miért pont ezt a bohócot hívták meg?
Mobil123
Akkor ti mi a lófarokból gazdagodtatok meg??? Hitből nyúzzátok az embereket !!Agyatlan !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.