Baloldali ember soha többé nem szavaz rátok – még befogott orral se – , rendezvényeitekre el nem látogat, beszédeiteket, írásaitokat soha többé nem veszi komolyan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Szeretem ezt a felesleges vergődést. Két hetet adok maximum, és senki nem fog rá emlékezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@JAJMÁR: morzsáira hullott szét a baloldal. szomorúan látom, hogyan marják egymást.:((
Katalina62
@Horizont: Szerintem is elhibázta ezt a baloldal, de azért ezt a dolgot tisztességtelenül felfújták! Érdekes a jobboldalt, és a fideszt azért nem hurcolják ennyire meg semmilyen ballépésért és aljasságért amit elkövet!
bencemacska
Szerintem ez az egész "vihar a biliben". Azt jelenti, hogy valaki gerjeszti, mert "minél rosszabb, annál jobb". Ez Fidesz taktika már nagyon régen, és nagyon jól alkalmazzák.

Mit akarnak a baloldaltól a nagyon balok, mikor a határozottan cigány lakosságú településeken 80-90 %-ban győzött a Fidesz. Ez azt jelenti, hogy nekik jó a jelenlegi rezsim.
Erre érvényes az úttörő jelmondat: "akkor is átkísérjük a vak nénit a túl oldalra, ha nem akar átmenni."
JAJMÁR
@Horizont: 16:45 Nem kísértem figyelemmel TGM munkásságát, de most, amit ír, abban van igazság. (Meg aztán nem is a TGM van itt versenyben :) ) Lehet, hogy a baloldalnak akkor Pásztor Albertet nem kellett volna elítélni, de elítélte, és most nem kellene mosakodnia, de mosakodik.
Fogalmazni pedig egy rendőrkapitánynak tudni kellene. Hozzá lehetett volna tenni egy-egy szót, pl. hogy a legtöbben, vagy azt, hogy egy bizonyos hh-s csoportból kerülnek ki ezek a bűnelkövetők, és így is érthető, és jobban fedi a valóságot, mert nem vetítődik ki minden egyes cigány emberre. Mert ilyet nem lehet kijelenteni. No meg a felmentés a "magyar" embernek, akik "legfeljebb" ... stb.
nem véletlenek ezek a szavak, ezek befolyásolnak minket, súlyos jelentésük van.. t nagyon veszélyes ez az irány, mert on block ki van jelölve a rossz, akiket támadni lehet, sőt, illik, mert nagyobb sikere van itt a Propin is, mint ennek a beírásnak lesz majd :)

Azért csak gondoljunk bele: milyen eséllyel indul munkát találni egy nagyon barna bőrű ember, ha ez a fajta előítélet még a politikában is napirenden van? Az ő helyzetében esélytelen, hiszen másoknak sem könnyű!
A hatalmon lévők pedig nem találják a megoldást, de akarják egyáltalán? (Ez nem csak az Orbán kormány kritikája.)
Hiszen ez nagyon jó így, az emberek levezetik a feszültségeiket, van kit szidni - persze tv. tiltja, de annál érdekesebb - vannak bűnbakok. Sőt, most, hogy rosszabbodik a helyzet, minden párt előkapja a tarsolyából, sajnos, még az is, amelyik azt hirdeti minden embert egyenlő jogok illetnek meg.

Persze, csak az számít, hogy kire szavaznak majd, amikor szavazni kell.
Ezt itt a fő gond, hogy a politikai játszma legfontosabb eszközei lettek a cigányok. Nem a helyzetre, a megoldásra, és nem a problémára koncentrálunk. Megérjük majd, hogy valóban, minden egyes cigány bűnöző lesz, és igazolva látjuk majd a történteket, de nehogy véletlenül azt gondoljuk, hogy hibásak vagyunk ebben, ÁÁÁÁ, dehogy!
JAJMÁR
@JAJMÁR: folytatás.. igen, igazad van, a politikának kellene megoldani a problémát, de nem így, hogy mindig, minden problémából a saját hasznukat lesik. Igazat adok ezért Gulyás Mártonnak, aki - szerintem nem tett semmi rosszat azzal, hogy kifejezte a véleményét, amit szerencsére még lehet. Látszania kellene a különbségnek a megoldási javaslatok terén, igen, baloldali megoldást kellene találnia a baloldalnak.
moiszikf
Ez a tökorrú még mindig itthon van? Már vagy húsz éve összepakolta a bőröndjét, hogy elhagyja ezt a náci országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok