Halálra gázolt egy kerékpárost a Rákóczi EuroCity Füzesabony és Mezőkövesd között szerdán reggel - közölte Both Ferenc, a MÁVINFORM sajtóügyeletes az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@JAJMÁR: Figyelmetlen emberek mindig is voltak meg lesznek. Én vasúti átjáró mellett nőttem fel sok gyerekkel együtt ,és akkor még fénysorompó sem volt igaz még most sincs ott De nem emlékszek hogy bármilyen baleset lett volna , pedig akkor még igencsak sűrűn jártak a vonatok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Teljes vagy fél sorompó most is létezik, de sajnos nem minden átjáróban, jellemzően a nagyobb forgalmat bonyolító átjárók esetében telepítik ezeket.
Vad miatt nem jelezhet tilos jelzést a közút felé, mert a behatási pont a vonat súlyára van optimalizálva, hiszen a vonat miatt van a jelző rendszer telepítve.
Nem a f...kalap, retek öngyilkosok a könnyű és gyors halál miatt gerjednek a vonatra. Az viszont az elborult, hülye agyukat nem érdekli, hogy miután összekenték a pályát a vonat még 2-3 órát ott áll a helyszínelés miatt! Rohadjanak meg!!!
Az emberek azért fizetnek menetdíjat, hogy minél gyorsabban és könnyebben eljussanak A-ból B-be és nem azért, hogy késsenek órákat egy mocsok miatt!!!
varrólány
Aki ezt a halál módot választja az már szinte biztosra megy, előtte kell észrevenni a jeleket ha vannak , de lehet hirtelen elhatározás is.
Az a legbiztosabb ha szétnézünk az átjáró előtt , sőt kell is még ha a lámpa zöldet mutat akkor is.@JAJMÁR: 10: 14 ( neved meg majdnem lemaradt)
Meine Ehre heisst Treue
@lópicigáspár: Ezek az eszközök szükségesek és hasznosak, azonban nem egy teherautó fizikális megállítására tervezték őket. Van ilyen eszköz is (pl. követségek esetében telepítenek ilyeneket, hogy az öngyilkos merénylőket megállítsák idejében), de közúton ilyenekkel nemigen találkozni.
Meine Ehre heisst Treue
@varrólány: Én is mindig szétnézek, akkor is ha szabad jelzése van.
Nem zöld a szabad jelzés, hanem villogó fehér a közút felé.
varrólány
@Meine Ehre heisst Treue: Bocs, tényleg ezt elírtam!!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.