az igazi megoldás nem az innen-onnan való kilépés lenne, hanem mondjuk csatlakozása William Booth 1865-ben alapított szervezetéhez. S nem idebent, hanem odakint. Ott valóban önmagát kellene adnia, és biztosan önmagával mérnék. S még az is lehet, hogy amikor a világ elesettjeivel foglalkozik, rájön a hazai világ kétszínűségére is. Már akkor, ha Gáspár valóban nem Viktorfi akar lenni örök életében.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Nyugi - biztos nem az elesettekkel fog foglalkozni - abból itthon is van elég - üdvhadsereg is-ételt is szoktak osztani -lehet menni segíteni - önkéntesként
GeoCravker
@Nil: Ezért kéne odakint, mondjuk a száhel-övezetben ügyködnie. Orbán és Semjén árnyékától is meszse. Ahol nincs árnyék.
Január
Nem tudunk a neveltetéséréről semmit. Mennyire volt dadusolva az egyetlen fiú a lányok között? Mennyire kényelmesítették el ahhoz, hogy szuverén önazonosságot tudjon "kiharcolni" - akarja-e egyáltalán, vagy jó neki pancsikálni az apuci-anyuci által biztosított langyos vízben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.