Tudni véli a Hír24, miért vonul vissza a profi focitól a kormányfő fia, aki májusban egy afrikai segélyszervezetnél gyerekeket tanított focizni. A szervezet már akkor "egykori profi focistának" nevezete Orbán Gáspárt, aki szerintük "azután hagyott fel hivatásával, hogy Isten hívta szolgálni".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Isten áldja,menjen Ugandába ez az áldott Orbán gyerek-utilaput intézett neki is-csakkk nem a néhai v...?
karma1
Csak apuka a mintakep! Aki hevesen kovetelte junius 16-an az oroszok kivonulasat Magyarorszagrol, (amikor az mar marciusban kesz teny volt), tehat a gazsi-fiucska csak koveti apucit eme nemes hagyomanyokban: most volt alkalma nyilvanosan megsertodni, es "visszavonulni" a sohasemvolt kozszereplesbol, kar viszont, hogy Ugandaban ezt mar tobb mint egy fel eve tudtak...

Nem esik az alma messze a fajatol...:-)))))
kkalman
Ezért kár volt a Medgyesi nevelt lányának a billentyűt koptatni. Egy ugyanolyan gerinctelen senki a Gazsi gyerek is, mint az apja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.