A magyarok szerinte saját rossz énképüket vetítik ki a cigányságra; Forgács Istvánt kápólelkű árulónak, a közmunkát értelmetlen kényszermunkának tartja. Horváth Aladárt kérdeztük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@dömdödöm: Viszont arról tényleg nem ők tehetnek,
hogy a sok doktor ennyit tudott csak kiötölni:
falevél söprés jobbról balra, majd vissza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...persze hogy nem ők tehetnek róla...inkább Hitler.
Mobil123
@Horizont: Csorog a könnyem :-))))) Kell neked lomtalanítani??!!:-)))))))
miazavalami
@Csizmás Kond: Mé? Hogy nem a cigányokon kezdte?
Grafix69
Na akkor ide is körmölök valamit, na itt sok cigány ember dolgozik, ja érdekes jól végzik a munkájukat igen jól is élnek ,igen sokan küldenek haza pénzt,és lenézik a semmirekellőket de van ám nem cigány közt is annyi léhüttő mint a fene. Amúgy meg ez az etnikai csoport nem fog soha beintegrálódni sehova mert mások az értékrendjeik , ha csinálnának egy országot nekik akkor ott egymást rabolnák ki. Sajnos ez van , ja még mielőtt valami okostojás elkezdene okítaní,az első feleségem roma csaj volt és a fiam is attól van aki most Németországban él és dolgozik .
Mobil123
@Horizont: Már akartam mondani nálunk a Biokom negyed évente ingyér elvisz mindent:-)) (persze ha marad mit mert ugye este kipakolunk és fél óra múlva sicc eltűnik minden:-D)

Az egerektől én is félek. Volt hogy az irodából pakoltattam át a szám..gépet az IT-vel secperc alatt mert egeret láttam és addig nem költöztem vissza amíg nem lett kisuvickolva minden. (vagy 3 hónapba telt mert már a vezér jött hogy na mikor költözök vissza ? mondom majd ha rend lesz az irodában :-D másnap festették meg ami kell:-D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.