Rengeteg pénzt hagyunk a hazai drogériák piacát uraló három nagy, német hátterű lánc kasszáinál, de az összesített eredmény így is nagyot esett. Számottevő forgalomnövekedést tudott felmutatni a három legnagyobb, Magyarországon működő drogérialáncból kettő, a Rossmann és a Müller, miközben a Drogerie Markttól csupán erős stagnálásra – reálértéken csökkenésre – futotta. Igaz, a piaci szereplők teljesítményét nemigen lehet közvetlenül összehasonlítani a beszámolóik alapján. Csak a Rossmann üzleti éve egyezik meg ugyanis a naptári évvel, a Drogerie Marktnál szeptember 30., a Müllernél pedig június 30. a fordulónap.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Drogériát nevezzük vissza a valódi régi jól bevált nevére . illatszerbolt .
Desischado
És elég drágák is! Én a Rossman-ben szoktam néha venni ezt azt, de csak amit feltétlenül szükséges, mert nagyon drága bolt.
X-ray
A Rossmannt inkább felejtsük el...
A Müllerben jobb minőségű termékek vannak. Igaz, hogy mindegyikben szint minden kínai gyártás, de vannak gagyi és vannak minőségi kínai termékek is.
Strong
...és fókabébi nem született véletlenül valahol? :-)
tivoli
Én ugyan nem szoktam ide hordani a fizetésem nagyobb részét, de egy biztos. Kenyeret a kenyérboltból, cipőt a cipőboltból, illatszert a Drogériából.
Mert a drogéria a világon mindenütt drogéria.
elismondom.files.wordpress.com/2010/12/tc3b6rt-drogc3a9ria-r0000532.jpg
Szvetlana
A Drogeria Markt osztrák tulajdonu kozmetikai áruházlánc , így nevezik mindenhol, ahol jelen van a piacon( Románia,Szlovákia, Szlovénia stb) levédett márkanév.
De vannak mindenféle kozmetikai és vegyipari saját termékei a BALEA néven futó termékek, amik jelentősen olcsóbbak itt , mint a más néven futó védjegyes termékek. MInt példul a Nívea, Old Spice, nyílván üzleti marketing, hogy a saját termékét adja el elsősorban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.