Nem fogad el akármilyen kitüntetést, talán éppen ezért nem is árasztják el Orbán Viktort a megtiszteltetések – írja a Blikk.

A miniszterelnök 2010 óta két díszdoktorija mellé csak négy kitüntetést zsebelhetett be. Az önkormányzatok hiába keresnék a kormányfőt azzal, hogy díszpolgárrá választanák. Orbán Viktor a miniszterelnöki megbízatása ideje alatt ilyeneket nem vesz át – írta a lapnak válaszában a Miniszterelnökség. Megjegyzik, ezt nem is kellene felajánlani, hiszen az állami vezetői pozíció magasabb.

Nem vesz át akármilyen kitüntetést Orbán Viktor

A miniszterelnök így eddig Macedóniától kapott két kitüntetést, valamint a dohányzás visszaszorítása miatt az Egészségügyi Világszervezettől egyet, továbbá a Bocskai István-díjat vette még át.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ha kitüntetés átadásáról hallok, fölsejlik Brezsnyev képe, meg a mellére kítűzött több kilónyi plecsi. Azt meg hogy mennyit értek, ma már a többség tudja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Akár büszkék is lehetnénk rá! A "röppálya" felszálló ágában még volt erre remény, de a csúcs magassághoz érve a széllökések kimozdították a röppályájáról...
nezelodo
Ha kitüntetés átadásáról hallok, fölsejlik Brezsnyev képe, meg a mellére kítűzött több kilónyi plecsi. Azt meg hogy mennyit értek, ma már a többség tudja.
pityuka
A dohányzás visszaszorítása emlékplakett a vicckategóriába tartozik.
m.macskosz
Pedig az milyen megható lenne, ha majdan az Országgyűlés, a Miniszterelnöki Hivatal, a MLSz
valamint az ország 3178 települése + Budapesten belül mind a 23 kerület a saját halottjának tekintené...

Téma csak kicsit off: csepeliek.blog.hu/2014/07/22/csepel_diszpolgara_lett_schmittne_makray_katalin_olimpiai_ezustermes_tornasz_a_tv-torna_arca_a_tomeg
Jankó123
Díszpógári?
-Az nem köll!
Becsületrend?
-Az neked nincs!
:-)))
bakegya
@m.macskosz: ezt is és még sokminden mást és másokat is el fog intézni-csakk remélni vagyok képes,hogy lesz csakkk egyetlen élőlény is aki ebben a géniuszi tehetősségében megelőzi!
volvós
Ugy érzem, hogy a kitüntetésekhez járó milliárdokat már szép csendben átvette a magyar államtól ...a kitüzöket meg elosztogatta a szabolcsi szegényeknek...
bakegya
IzrÁel,Azerbadzsán,Oroszország,Brazil-gazdagsági-kiránulásait követően szelet vetett,vihart arathat OTT-az ottan honos lakósság mindenképpen-mint a mellékelt ábra mutatta aranyozott fotelokba süppesztették vicctorunk-aztán kitüntetni képes lesz saját magát nem is olyan sokára a Magyar Szent-KORONÁVAL IS-AKKOR MOST MÁR MI KÖVETKEZÜNK-HAJ -RÁ MAGYAROK!?
Fradigege
úúúúúúúúúú...de nagyon kígyó itt valaki! Én meg nem szavazok akárkire. Például ne legyen more. És nagyon nem tetszik, hogy a Parlamentemben és a Budai váramban pucsít egy törpe, aki soha a büdös életében nem dolgozott.
magyarbakancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Jankó123
Kitüntetés?
-Csák á pínzdíjás! Csák ázt szereti!
:-)
naaki
A Macedón kitüntetést biztos jegyzik a világpiacon, pláne a bagó érdemrendet. Majd az Azerbajdzsáni tesók kitüntetik az "Arany balta" rend tiszti félholdjával. Esetleg megkapja még Kínától a "Csin Si Huang-ti"-ról elnevezett agyagmedált. Normális nyugati országból nem is nagyon törik magukat, hogy hozzá vágjanak egy plecsnit.
Dr. Felipe
Azt azért megnézném ha mondjuk Putyin elvtárs akarná kitüntetni oráliai vicctort a Szovjetunió hőse kitüntetéssel. Azt is visszautasítaná e. Azt hiszem a farkát csóválva szaladna a Kremlbe átvenni a kitüntetést.
coyote3
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
joopapa
@Dr. Felipe: oráliai vicctor? Ez naggggyón jó :-)))))))))
Vadlaci
Vannak itt igen jó ötletek és javaslatok, de ne bántsuk egyetlen főnökünket. Bevallom én sem vennék át akármilyen kitüntetést csak azért, hogy a szomszédnak dicsekedve mutogassam. Nekem is van tartásom.
kkalman
Nem vesz át akármilyen kitüntetést? Nem is akar adni neki akárki. Még az új, keleti barátai sem.
csip-csop
mire kell kituntettni ezt a bitangot? arra, hogy tonkretudta tenni az orszàgot?
magyarbakancs
Mária Musculus gluteus díjat adnám neki az összes fimus-sal
qxy
Nem azért. De tett olyan dolgot a nép érdekében ami ért plecsni járna? Nem a Fideszre gondolok, hanem a népre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.