Maga a tény, hogy meg tudjuk vitatni ezeket az ügyeket, és hogy ön információhoz tud jutni, rámutat az Egyesült Államok rendszerének átláthatóságára – lényegében ezzel a kurta magyarázattal intézte el az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ügyvivője, hogy miközben Amerika lehallgatja a szövetségeseit, foglyokat kínoz, rendőrállami módszereket alkalmaz, addig éppen a magyar demokráciáért aggódik. Orbán Viktor kormányfő tusnádfürdői beszédével összefüggésben André Goodfriend lapunknak adott interjújában közölte: szerinte nincs válságban a nyugati modell. – Mint bevándorlási statisztikáink és az újjáéledő gazdaságunk iránti bizalom mutatja, a nyugati modell továbbra is vonzza a legjobbakat és a legfényesebb elméket a világ minden tájáról – fogalmazott.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
"André Goodfriend lapunknak adott interjújában közölte: szerinte nincs válságban a nyugati modell. – Mint bevándorlási statisztikáink és az újjáéledő gazdaságunk iránti bizalom mutatja, a nyugati modell továbbra is vonzza a legjobbakat és a legfényesebb elméket a világ minden tájáról " -
Hiába, mi visszafelé megyünk a történelemben és megint szidni illik a "mocskos kapitalista imperialistákat", ha már utolérni nem tudjuk őket. ( kudarckerülés - amit nem tudok arra ráfogom, hogy nem is akarom, akkor nincs kudarc, hiszen én döntök, elutasítom.)
Akire pedig ez nem hat, az elmegy meggyőződni róla személyesen. Oszt ott is marad :(
kamazuka
Amerikai álom,az ígéret földje,Hufnágel Pisti.
Amikor egy jó helyre érünk már nem érezzük boldognak magunkat,és autómatikusan egy mégjobb helyet képzelünk magunknak.Nem fúrcsa?Mi lehet jobb hely,mint az a hely hol éppen vagyunk.Minden nyomorunk,okozója a vágyakozásunk!Egy 10 milliós nagyvárosi ember nem tudja mi az házilag disznót vágni,leszedni a paradicsomot,friss levegőt szippantani.Egyáltalán a dagadó bankszámla a boldogság netovábbja?Ha itt arra ítéltettünk,hogy mesterségesen szivatva legyünk hát ezt éljük meg.Ebben a véráztatta kis országban születtek azok,melyek a nagy országokat felvirágoztatták,melyek megállítottak világégést,autókereket adtak a holdjárókhoz,golyóstollat,transzformátort Rubik-kockát.Lehet itt a szivatás mesgyélyén születik az az elme,mely rámutat,az otto-motor benzin,gáz,gázolaj nélkűl is mehet otto elven.Akkor is majd mi leszünk a befektetésre nem ajánlottak.Hát így van ez.,és mesterségesen fenntartott kísérleti telep vagyunk,mert az olcsó kényelem nem ösztönöz új dolgok kitalálására!
Vadlaci
A magyar álom is létezik, csak hülye dumákkal állandóan felébresztenek bennünket. A valóság pedig fényévnyire van az álomtól.
JAJMÁR
@kamazuka: 21:54 Nagyon szépet írtál, szívből jövőt :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.