Komolytalannak nevezte Falus Ferenc főpolgármester-jelöltségét a Fidesz kommunikációs igazgatója. Aztán nekiment a jogvédőknek is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Isten bizony mondom a kiscsoportos óvodásoknak több eszük van mint mint az un. ellenzéknek!!!Addig basztatják egymást amig megint pofára esnek! De meg is érdemlik hogy ilyen balfaszok!!!Na persze mindegyik a zsírosbödön mellé akar kerülni ,lehetőleg minél közelebb! A fütyi-sz meg jót röhög rajtuk, hogy egymást csinálják ki!!!Ez NEM ellenzék ezek összeverődnek mint a marhák oszt megy mindegyik amerre lát!!!
Sziszifusz
@dr. prédikátor: Sokszor az az érzésem, hogy szándékosan rontják a választási esélyeiket. Bojkottálni nem akarnakk, ezért választhatták ezt a taktikát. Ha bal oldali polgármesterek lennének, akkor a Fidesz kormányt ismerve, lehetetlen helyzet alakulna ki. Pénzügyek, jogszabályok megbénítanák az új vezetést.
Manhattan
A Fidesznek egyébként pedig csak azután lehetne erkölcsi alapja bárki számonkérésére, ha Kövér László elszámolna azzal, hogy miként kaphat zalaegerszegiként költségtérítést úgy, hogy Szigetszentmiklóson lakik, miközben házelnökként minden hivatalos kiadását az állam fedezi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.