Bár csekély a valószínűsége, hogy Magyarországon megjelenik az Ebola-vírus, folyamatos a kapcsolat az európai uniós járványügyi hatóságokkal - mondta el Kovács Attila helyettes országos tisztifőorvos kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Ócsai Lajos, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal járványügyi főosztályvezetője kiemelte, a vírus "rettentő sérülékeny", tehát egy szappanos kézmosás már elpusztítja a kórokozót"- Csak ennyi??? Akkor miért ez a nagy cirkusz? Afrikai országokba tessen vinni sok szappanat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jankó123
@Mobil123: Igen! Bocsáss meg nekem kérlek!
Egy kicsit én is "szétestem."
:-)))
csikknorisz
Totál nonszensz az egész, persze nyilván csak megnyugtatásnak szánta. Mindig nem lehet kezet mosni, azt meg nem tudhatod például egy buszon, hogy egy ebolával fertőzött fogta-e meg az izzadt tenyerével azt a kapaszkodót, amit te fogsz. Azzal egyetértek, hogy nem kell pánikot kelteni, mint 5 éve a disznónátha esetén, de azért lekicsinyíteni sem kell ilyesmivel a jelentőségét, ez azért jóval súlyosabb kór.
Mobil123
@Jankó123: Ilyen cikkek után nem csoda.. Ritka hülyék vannak nagyon magas beosztásban.
Jankó123
@Mobil123: "A hivatali székekben lehet a hiba.
Ahogy beleül, mindjárt megy el az esze mindnek!"
(Legényanya)
Mobil123
@Jankó123: A kérdés az hogy volt e minek lemenni? Azért szerintem nagyon kevéske. (én szembe köpném magam ha ilyen lennék , bár nem lehetek mindenki anyja :-D)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.