Folyamatban van a 47. számú főút felújítása Békéscsaba, Orosháza és a megyehatár között, a nyertes kivitelező augusztus közepén kezdi el az aszfaltburkolat bontását – mondta el a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő társaság kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most mar tenyleg felfordul a gyomrom a "nemzeti" jelzotol... Megint mi ez a kocos tarsasag, a "Nemzeti Infrastruktura Fejleszto Intezet"? Annak idejen nagyon jol mukodott a NIM (Nehezipari Miniszterium), annak volt egy reszlege, aki az utakert, kozmuvekert, es az ehhez kapcsolodo letesitmenyekert felelt. A miniszter a megfelelo osztalyainak vezetoitol naprakeszen tudta, hol van szukseg uj epitmenyre, hol felujitasra, hol csak egy bovitesre, es eszerint osztotta el a rendelkezesere allo penzeket.

orban annyira akarja mindenben uralni a terepet, hogy minden penzt szemelyesen akar kiosztani a haveroknak a mar meglevo kozvetitoin keresztul, mar tenderekkel sem farasztja magat, csak roviduton visszatalaljon a zsebebe a love, oszt jonapot...

Ezt a mocskos bagazst aztan tenyleg kar tovabb etetni kozpenzbol... Esetleg mas modon me'g igen, nem banom... Csak az "etterem" cime legyen a szegedi Csillag, vagy Sopronkohida ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.