Rendőrségi eljárás indulhat a Kukorelly Endre költőt, politikust leütő Csender Levente ellen, bíróság elé azonban nem kerül az ügy – legalábbis a tokaji írótáborban verekedő irodalmár szerint. Csender Levente sajnálja az esetet, ami szerinte már önálló életre kapott a médiában, de vállalja következményeket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az a felháborító, hogy még ti bele is ugathattok a mi életünkbe
mert választójogot kaptatok !
Te kis rohadék !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@tivoli: Nem volt verekedés! www.origo.hu/itthon/20140814-leutottek-kukorelly-endret.html. Errefelé, írótáborban ilyesmi nem szokásos megnyilvánulás! Fent a havasokban, pakulárok között lehet, de itt nem!.
silber13
@Csizmás Kond: 12:56-ra : " Így működik ez minden jólnevelt háznál..! " Aha! Biztosan igazad van, ököllel oldalról, hátulról, mert csak annyit mondott, hogy hamis az ének! Na ilyen egy jólnevelt ház bani történés! Gratula!
Csizmás Kond
@silber13: ...ismét morcos vagy...
Ott ahol alkoholos italat fogyasztanak skminden megtörténhet. Nem ismerem annál jobban az esetet de ha valakinek a vendége berúg akkor azt ne macerálja mert esetleg zokon veszi.. Egyiketsem ismerem személyesen és az ott történt viselkedést sem viszont a véleményem marad, az ital mindig tartogat meglepetéseket.
Amúgy ez csak azért lett szenzáció mert leírták, különben a kutyát sem érdekelné...
silber13
@Csizmás Kond: 13:48-ra : tévedés! A rendőrséget hivatalból is érdekli! A vendég meg húzza meg magát. különösen az ő esetében! Mert ez szerintem garázdaság, súlyos testi séártés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.