„Nem szeretném, ha minden magyar állampolgárt büntetnének, mert Orbán Viktor agya Tusnádfürdőn elszállt” – reagált Kuncze Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a Washington Postban megjelent, Orbán illiberalizmusát kritizáló írásra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbánnak már akkor elszállt agya volt,amikor még az anyja hasában rugdalózott!
AZT AKI ARRA KÉPES,HOGY EGY EMBERTÁRSA IRÁNYÁBA HOKEDLIT HAJÍTSON,EMBERKÖZELBŐL IS EL KELL TÁVOLÍTANI-a baltával gyilkoló esete se piskóta-és amiről nem tudhatunk----haj-jaj...
human
Tévedés. Nem szállt el az agya. Minden szavát komolyan gondolta és meg is valósítja. A külhoni magyaroknak, Tusnádfürdőn mindig többet mond a valós terveiről, mint az itthon élőknek és adózóknak.
töky
Kuncze Gábor ! És ez az elszállt agyú senkiházi tudott benneteket tönkreverni 2010-ben is meg 14-ben is. Akkor a ti agyatokat hogyan minősíted? Ha a 2006-os zavargások idején, vagy a kordonbontáskor lecsukatjátok a f@szba ezt a görényt, akkor most nem verné szét ezt az országot. Ez jócskán a ti felelősségetek is. Vagy ti is gyenge szarok voltatok és nem hatalomba valók...
tivoli
Kérem szépen! Megállapítottam, hogy a rendszerváltás óta Orbán Viktor, a Magyarok Istene. A mi Viktorunk mindent tud, mindent lát, minden történésre ráhatással van. Úgymint: árvíz. belvíz, család, otthon, politika, szórakozás, időjárás, munkahely, emberek észjárása, nemzeti és nemzetközi politika, vele fekszünk, vele ébredünk, vele kerek az élet . Van aki szereti, van aki nem, de hát a másik Istennel is így vagyunk.
Talán annyi a különbség, hogy az egyiknek az elejét, másiknak a hátulját szokás emlegetni, mármint azt, ami a gatyájukban van.
Én személy szerint nem vagyok hívő, se a másik Istenben, se Orbánban nem bízom meg 100%-ban, mert hibahatárok mindig vannak, de amiben ennyi ember hisz, abban lehet valami.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.