Különbséget kell tenni jövedelmi szegénység, munkaszegénység és súlyos anyagi depriváció között - reagált a médiában megjelenő, egymástól igen eltérő adatokra a TÁRKI. Ezek együtt festenek csak...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
@tivoli: Bár igazad lenne. Vidéken az a helyzet, hogy munkahely az nincs. Napi több órás ingázás vár arra, aki nem akar állat szinten vegetálni. Mindenért fizetni kell kőkeményen, különösen a közmű telepítésekért /út, víz, áram, csatorna.../ Bolt méregdrágán, vagy nincs is, orvos meghatározott napokon, ha nem lopják a tüzifát - drágább mint a gázfűtés. Jó lenne már egyszer ezt a vidéki létet reálisan látni! Na ja, és ami a kertben megtermelődik, no azért is meg kell dolgozni. Ha csak a vetőmagot, vegyszert, öntözést számoljuk - a munkát nem! - drágább mint a pesti piacok. Ez tény. Gyakorlatból és nem a hallottam róla alapon mondom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@JAJMÁR: Ne haragudj, de keveset tudok magánéletedről, de ha reménytelennek látod helyzetedet az Orbán rezsimben, akkor tegyél mindent pénzzé és családostul keress megélhetést.
Két családot ismerek, akiknél a családfő 52, illetve 55 évesen mentek külföldre. És 1, illetve 1,5 év után nem bánták meg.Ha részletek érdekelnek, akkor írj privit.
JAJMÁR
@F_Viktor: 22:27 Nagyon kedves vagy, de nem ez a 3. lehetőség!
Mindenki nem mehet el, hát mi lesz itt akkor, vadászmezők az elitnek? :)
Éppen azt akartam jelezni, hogy nem ez a jó megoldás, mert végül is ez a mi hazánk ! Persze, időlegesen külföldön dolgozni lehet, de már olyan sokan végleg eltűntek innen is, szinte üres lett ez a hely.Az a baj, hogy a vidék hagyja magát, és ez sem a jó megoldás ... de nem felejtem el ezt a kedves felajánlást, ha netán úgy hozza az élet :)
szandokan
@JAJMÁR: Vigyázz, még majd megkéri a kezedet...:-))
F_Viktor
@JAJMÁR: Külföldről is lehet bárki magyar.
Ha a "vadászmezők" megmaradnak csak az elitnek és a szolgalelkűeknek, az elit támogatóinak, akkor legalább egymást vadásszák majd le. :-)
Visszatérésben a 20-on évesek még gondolkodhatnak, Orbán 25-30 évre padlóra küldte ezt az országot. S még nincs vége, a dúvad egyenlőre a kertben garázdálkodik.
gödörben
@JAJMÁR: Örző is kell, mert már így is szemérmetlenül mindent lopnak. A számonkérés ideje meg úgyis eljön egyszer. Reméljük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.