A Paczolay Péter alkotmánybírósági elnök utódának megválasztásáról szóló cikkében a HVG meglebegteti a lehetőséget, hogy a testület új vezetése alatt betilthatják az abortuszt. A lap a magzatvédő jelzőt szinte az anyagyilkossal egyenértékű kifejezésként használja.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@szandokan: Valamivel be kell tömnie Orbánnak a KDNP-sek száját. Vagy megelégedtek az iskolák átpasszolásával, templomok ezreinek felújíttatásával?

Mondd, mit nem szavazott meg eddig a 2/3 amit Orbán a fejébe vett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@m.macskosz: Amikor a vezetőink el sem tudják képzelni a saját maguknak megszavazott,törvényes, magas fizetéseikről,hogy miért küldjük,szavazzuk őket meg és ők ezért éheztetik a magyar népet, csak a tapasztalat nélküli hülyeségeket kényszerítik rá az emberekre.
Miközben dőzsölnek a tőlünk lenyúlt pénzekből.
Szandokannak is így kellene, a dolgozói adnának fizetést és megmondanák mit tegyen!
Mert a kormányoknál úgy tűnik a nyúl viszi a puskát.
F_Viktor
@szandokan: Elnézést, tényleg nem kellett volna kiírnom magamból minden gondolatomat, de még túl felháborodott voltam amiket véleményeztél arról a 3-4 millió magyarról akiket megvetsz.

A párttitkár nem elvtárs volt?
Csizmás Kond
@szandokan:
Írod :
" A papok között elég sok sajnos a hitvány ember"
Ezt most minden vallás papjaira érted ?
szandokan
@F_Viktor: De, természetesen elvtárst akartam írni.
szandokan
@Csizmás Kond: Sajnos igen. Mindenhol akadnak közöttük olyanok, akiknek más hivatást kellett volna választaniuk. Tapasztalatból írtam.
coni
Annak a gyereknek akit valamilyen okból nem akarnak a szülei, soha nem lesz olyan élete, mint akit vártak. Erőszakkal csak az "árva" gyerekek számát fogják növelni, pedig már most is sok gyereket elhagynak.
Félő, hogy aztán jön a tűzzel vassal térítés és a boszorkányégetés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.