Miközben a kormány célul tűzte ki, hogy a magyar gazdaság tartós növekedési pályára kerüljön, alacsony deficit, a minimális infláció és az államadósság csökkentése mellett, a valóság az, hogy igen csak féloldalas a magyar gazdaságpolitika, amelyben az export a húzóerő, és az orosz embargó miatt mindinkább a sérülékennyé váló autóipar segíti a növekedést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"A miniszter szólt arról is, hogy elkészült a magyar iparstratégia, amelynek szellemében a hazai és az uniós források felhasználásával támogatást kaphatnak azok a hazai cégek, amelyek külföldön is munkahelyeket teremtenek" Most mi van te agybeteg? Azoknak a cégeknek adjunk lóvét hazai és az uniós forrásokból akik keleten olcsó munkaerővel extra profitra tesznek szert!? Azért elmehetnél te abba a jó ...ba! Ha külföldön munkahelyeket teremtenek azt tegyék saját forrásból, a nemzetinek hazudott maffia kurmány ne adogasson lóvét a mi lóvénkból! Azt a pénzt adják hazai cégeknek akik itt akarnak munkahelyet teremteni Most csak arra lennék kíváncsi melyik fityesz közeli cég akar külföldön céget alapítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.