Az Együtt-PM társelnöke szerint a Belváros-Lipótváros Önkormányzata számos más kerületi tulajdonban lévő ingatlan után a Klotild-palotát is jóval annak piaci értéke alatt adta el. Juhász Péter ezért felszólította Rogán Antalt, hogy a ciklus hátralevő részében már semmilyen ingatlant ne értékesítsen.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata a választások előtt egy hónappal, rendkívüli testületi ülésen döntött a Klotild-palota értékesítéséről. A vevő a patinás épületért 2,1 milliárd forintot fizetett, mely összeg rendkívül kevésnek tűnik, figyelembe véve, hogy 12 évvel ezelőtt, a palota pontosan ugyanennyiért cserélt gazdát. A Klotild-palota árának megállapításakor a hírek szerint ugyanannak az értékbecslő cégnek a becslését vették figyelembe, mely a hasonló – áron aluli – adásvételeknél mindig közreműködik. Korábban eladtak már autószalont 230, éttermet 180 ezer forintos négyzetméteráron, miközben azon a környéken 600 ezer és egymillió forint között mozognak a piaci módon értékesített ingatlanok árai.

"Rogán Antal nyolc éves regnálása alatt eladta a belvárosi ingatlanvagyon jó részét, ezres nagyságrendben, és mindig áron alul. A pontos számot nem ismerjük, mert közérdekű adatigényléseink ellenére nem közli azt az önkormányzat. Nem telt el úgy egyetlen hét sem, hogy ne adott volna valamin túl a kerületi maffia. Ezért felszólítom Rogán Antalt, hogy a ciklusban már ne adjon el több belvárosi ingatlant! Az eddig eladott épületek tekintetében pedig teljesítse a korábbi közérdekű adatkéréseket" – zárja felszólítását az Együtt-PM társelnöke.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@human: Annyira tele a bili már, hogy ezek a mutyik aprónak tűnnek most már a többi mellet...pedig nem kéne, hogy így legyen...máshol ilyenekért leváltják az egész kormányt...szégyen ami ebben az országban megy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@human: A (fidesz)mögött,ott áll a randalírozó,csőcselék,akik egy kis balhéért,a lelküket is eladják!
human
@mate03: Igen. Azokat Kubatov szervezi.
Toby
Polt ilyenkor mit tesz ? Húz egy strigulát, hogy " na, ebben sem kell nyomozni ! " ? Vagy még mindig az esküjét értelmezi ?
Don Quijote
Hiányolom ilyenkor entero-szandokan véleményét!!
Desischado
Sajnos, április 6-án erre szavaztak, hogy folytatódhat a Nagy Nemzethy Cselez-lopez! Mikor állítják már meg ezt az istenverte szabad rablást?!
evacica
@F_Viktor: Remélem, hogy ezeket A FIDESZES "URAKAT" is látom majd kutyapórázon sorba bevonulni a fogdába! Bőven rászolgáltak, ha valakik hát ők aztán rendesen herdálják a nép vagyonát: Még ezek beszélnek erkölcsről és tisztességről, hát vastag bőr van a képükön sz se róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.