Az Együtt-PM társelnöke szerint a Belváros-Lipótváros Önkormányzata számos más kerületi tulajdonban lévő ingatlan után a Klotild-palotát is jóval annak piaci értéke alatt adta el. Juhász Péter ezért felszólította Rogán Antalt, hogy a ciklus hátralevő részében már semmilyen ingatlant ne értékesítsen.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata a választások előtt egy hónappal, rendkívüli testületi ülésen döntött a Klotild-palota értékesítéséről. A vevő a patinás épületért 2,1 milliárd forintot fizetett, mely összeg rendkívül kevésnek tűnik, figyelembe véve, hogy 12 évvel ezelőtt, a palota pontosan ugyanennyiért cserélt gazdát. A Klotild-palota árának megállapításakor a hírek szerint ugyanannak az értékbecslő cégnek a becslését vették figyelembe, mely a hasonló – áron aluli – adásvételeknél mindig közreműködik. Korábban eladtak már autószalont 230, éttermet 180 ezer forintos négyzetméteráron, miközben azon a környéken 600 ezer és egymillió forint között mozognak a piaci módon értékesített ingatlanok árai.

"Rogán Antal nyolc éves regnálása alatt eladta a belvárosi ingatlanvagyon jó részét, ezres nagyságrendben, és mindig áron alul. A pontos számot nem ismerjük, mert közérdekű adatigényléseink ellenére nem közli azt az önkormányzat. Nem telt el úgy egyetlen hét sem, hogy ne adott volna valamin túl a kerületi maffia. Ezért felszólítom Rogán Antalt, hogy a ciklusban már ne adjon el több belvárosi ingatlant! Az eddig eladott épületek tekintetében pedig teljesítse a korábbi közérdekű adatkéréseket" – zárja felszólítását az Együtt-PM társelnöke.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@human: Annyira tele a bili már, hogy ezek a mutyik aprónak tűnnek most már a többi mellet...pedig nem kéne, hogy így legyen...máshol ilyenekért leváltják az egész kormányt...szégyen ami ebben az országban megy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Ez már nem hír sajnos. Nem éri el az ingerküszöböt, ha van egyáltalán... lépésről lépésre kiiktatták!
human
@JAJMÁR: Hozzá szoktatják az embereket, hogy elérjék a teljes közönyt.
JAJMÁR
@human: 21:59 Igen, és már ott tartunk. :(
Hellcat
@human: Annyira tele a bili már, hogy ezek a mutyik aprónak tűnnek most már a többi mellet...pedig nem kéne, hogy így legyen...máshol ilyenekért leváltják az egész kormányt...szégyen ami ebben az országban megy.
human
@Hellcat: Ami mindig eszembe jut, hogy vajon ha az mszp csinálná meg ezeket, akkor mit csinálna a fidesz? Sajnos a fideszesek ugyanezt a kérdést nem merik feltenni maguknak.
F_Viktor
@JAJMÁR: "...a Klotild-palotát is jóval annak piaci értéke alatt adta el. Juhász Péter ezért felszólította Rogán Antalt, hogy a ciklus hátralevő részében már semmilyen ingatlant ne értékesítsen."

Juhásznak feljelentést kellett volna tennie, nem felszólítani Tonyót, hogy fejezze be a kótyavetyéket.

Hunvaldnak, mint polgármesternek nem hasonlók miatt kellett 3 évet előzetesben töltenie?
Rogán Tonyó és maffiája 2009-ben majdnem egy évig - a fityeszes trollokkal megerősítve - üvöltözte tele az összes médiát!

Ezért kell hírnek lennie, hogy mit csinál Rogán az V. kerületben.

Ha kussolnak a Zemberek, akkor nagyon fájdalmas lesz, nagyon sok vérrel fog járni Orbán és bandájának elkergetése.
Hellcat
@human: Gondolj csak picit vissza a szocik második 4 évére...öszöd után azonnal puccsot akartak csinálni...lángolt a főváros...bele se merek gondolni ilyen mértékű dolgokat ha a szocik csinálnak meg, mi történt volna...a fidesz aljasságban nem ismer határokat ezt tudod te is...
human
@F_Viktor: Hogy miért nem tesznek feljelentést? Ez egy érdekes kérdés. Talán nehéz bizonyítani a hűtlen kezelést, ami nyilván való, de a jogi csűrcsavarok miatt nem egyértelműen következik.
human
@Hellcat: 2010-ben tudtam, hogy hazugsággal jutottak hatalomra és populista kormányzás várható, ami persze nem hoz gazdasági hasznot az országnak csak magánvállalkozásuknak. De álmomban nem hittem volna, hogy ezt merik művelni amit eddig tettek. Főleg, hogy még élnek emberek akik emlékeznek Hitlerre és Rákosira, hogy ők hogy jutottak hatalomra és tartották meg azt. Magyarország egy nagyon sötét szakadék felé halad.
Hellcat
@human: Én a legrosszabbra készültem és még azt is felülmúlták...ez az ország halálra van ítélve és a diktátorbán a hóhér...a sok birka meg tapsol mellé...
F_Viktor
@human: Szerintem az eladott épületeket nem bontották le, s talán ebben az országban találhatók még független értékbecslő irodák, akik megmondják a reális árat.

Úgy emlékszek Hunvald esetében elégséges volt pár fityeszes politikus értékbecslő tudása, hogy a rendőrség bilincsben vigye el.
F_Viktor
@Hellcat: Nem a birka a sok, a közömbös, a megfélemlített ember a sok.
Cukkini
Hasznos génekre, és jogos tényekre alapozzuk jövőnket.
Valamint becsüljük meg: a rímeket szövőnket, minden egyes magyar költőnket.
human
@F_Viktor: A kormány a függetleneket egy kalap alá veszi az ellenzékivel. Mit is mondanak a norvég pénzekkel kapcsolatban? Hogy a kormányt támadó civil jogvédők valójában ellenzéki bérencek. 2010 előtt persze jól jött a fidesznek, hogy ezek a bérencek akkor Gyurcsányt és Bajnait támadták. A jogvédelem az jogvédelem függetlenül attól, hogy ki van hatalmon. Ezt a tényt próbálják elferdíteni és a társadalmat most nem a nyugdíjasok, egyetemisták, hanem a jogvédők ellen fordítani. És ha ez sikerül, akkor az ország saját kezűleg vágja ki önnön testéből a demokráciát.
human
@F_Viktor: Magyarán amíg fidesz van kormányon addig az számít függetlennek aki nekik kedvez.
Hellcat
@F_Viktor: Sajnos neked is igazad van :(
human
@F_Viktor: Köszi. Tegnap néztem. Jól érvel a Kinga volt pár védhetetlen találata. A beszélgetésből kiderült, hogy a fidesz csak azért támadja a civileket mert most ő van kormányon és hoz olyan intézkedéseket, ami sérti az emberi jogokat és a demokratikus berendezkedést. Kár hogy kevés idejük volt vitázni.
Fradigege
Hunvalddal egyeztetett, a kis hetedik kerületivel a...na kicsoda? Ő ért az ingatlan panamázáshoz, lásd viszonylag kevés dolgon akadt fenn, ha ezeken egyáltalán a végén fennakadt. Hunvald-Rogán karter buli. Rogán kis korában nem focizott a VII. kerületi házak udvarán? Jaj, mik nem jutnak az eszembe? Nehogy valami összefonódás legyen, mert a zsírmore nem tudja lecsillapítani a "fasisztoid" Magyarokat!
mate03
@human: A (fidesz)mögött,ott áll a randalírozó,csőcselék,akik egy kis balhéért,a lelküket is eladják!
human
@mate03: Igen. Azokat Kubatov szervezi.
Toby
Polt ilyenkor mit tesz ? Húz egy strigulát, hogy " na, ebben sem kell nyomozni ! " ? Vagy még mindig az esküjét értelmezi ?
Don Quijote
Hiányolom ilyenkor entero-szandokan véleményét!!
Desischado
Sajnos, április 6-án erre szavaztak, hogy folytatódhat a Nagy Nemzethy Cselez-lopez! Mikor állítják már meg ezt az istenverte szabad rablást?!
evacica
@F_Viktor: Remélem, hogy ezeket A FIDESZES "URAKAT" is látom majd kutyapórázon sorba bevonulni a fogdába! Bőven rászolgáltak, ha valakik hát ők aztán rendesen herdálják a nép vagyonát: Még ezek beszélnek erkölcsről és tisztességről, hát vastag bőr van a képükön sz se róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.