Ezzel a hasonlattal jellemezte Falus "most öntsd rám" Ferenc jeges vödrös produkcióját a Fidesz ügyvezető alelnöke. A kihívást azonban elfogadta, igaz Kósa nem borít magára vizet, csak jótékonykodik – derül ki a Hír24 videójából.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Falus Ferenc meztelenül is többet ér,mint a 8 elemis Kósa bundákban öltözve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jancsik68
Falus Ferenc meztelenül is többet ér,mint a 8 elemis Kósa bundákban öltözve.
tivoli
Bizonyítja, hogy meztelenül sincs takargatnivalója. :-))
silber13
@jancsik68: Ne tessék mán bántani ezt káprázatos elméjű Füst Milán szakértőt, különös tekintzettel a Caligula helytartója remekművére!:-))))
Mobil123
Ezek most a lala féle átírt dakota viccek???
coni
És melyik testrészét irigyli ennyire?
volvós
Dugóslala !!! Ha Falus Úr meztelenül szaladt a pályára, miért nem kérdezted meg Töle is, ,mint a parlamentben a FIÚ riportertöl, hogy - Ferikém, dugunk ???
Lehet, hogy arra várt...Megint hoztad a formádat, mást nem is várunk Töled !!!
volvós
Lala !!! Ha már ennyire elitéled Öket, mit szólsz a kij@f@szomdajcstompikához ???
Jaaaaaaaa, neki szabad, mert Ö fideszes ??? Jajjjj ez a2-ös mérce !!!
Katalina62
Na, pont neki jobb lett volna hallgatni, mert alakított ő már ennél tahóbbat, kínosabbat!
tivoli
Szerintem ha ezt a jegesvizes őrületet 20 éve találják ki és tompika is bevállalja időnként, nem született volna annyi dajcspurgyé. :-))
nyanya001
Pedig jó lenne ha Kósa jeges vízzel borogatná a fejét
legalább észhez térne egy kicsit !
Dr. Felipe
Ma láttam hogy kubaszov elvtárs is leöntötte magát egy vödör jeges trágyalével.
Cicamama55
Engem sem hatottak meg a klottgatyás filmkockák...
Edy Andre
Nem volt ez olyan gáz és ciki. Max suta. Legalább egy emberarcú politikus lenne, de az ilyen itt már "nem normális", nevetnivaló dolog.
vukkocska
@Horizont: nekem sem nagyon tetszett, mert a síró kisfiút nem vigasztalta senki. Csak ezért. Mondjuk, én csináltam volna másikat. Persze, úgy is fel lehet fogni, hogy Falusnak nincs semmiféle takargatni valója, úgy mutat be valamit, ahogy az megtörtént. Kósa ilyet biztos nem rakott volna fel. Meg lehet, hogy a víz sem lett volna olyan hideg :) A jég egy darabig bírja. Ha az a volna ott nem lett volna, mert Kósa nem vállalta.
coyote3
Ez a buta papucsállatka ahányszor megszólal mindannyiszor bizonyítja, hogy milyen rémesen sötét. Jovbban tenné, ha nem próbálna okos lenni, úgysem megy neki .:))))
coni
Az emberek úgyis az alapján döntenek, hogy Tarlós fél éve nem képes összerakni egy bicikli parkot, 3Milliárdért befizettek egy közlekedési információs rendszerre, de fél óráig nem jön egy jármű sem, majd egyszerre 4. Ha füstöl a 3-as metró akkor pedig Demszkyt szidják. Ennél Falus klottgatyában is többre képes.
Cukkini
Kósa Lajos úr egy igazi hazafi, aki olyan lángésszel rendelkezik, hogy 1 másodperc alatt felforrósította volna a fejére borított Balaton összes vízét.
Ezért nem száll be felelőtlenül, se meztelenül marhaságokba. Viszont okosságokban verhetetlen, bár a baloldal számára lehetetlen, kellemetlen elismerni.
Tisztelt ide írogatók, tisztelt engem meghallók! Menjetek vizet merni Kósa Lajos árnyékára, majd üljetek rá vékára, s ne egy rohadt céklára.
Legyen szép álma mindenkinek.
kkalman
Az mellett, hogy Falus Ferenc bohócot csinált magából, adakozott is. Arról nem hallottam, hogy Kósa Lala legalább adakozott volna, ha a "fürdőt" már nem vállalja.
szandokan
@Horizont: Legalább te a cikkhez szólsz hozzá érdemben, míg a nagyérdeműnek most is csak a Kósa Lalázásra futotta.
karma1
A hidegvizes-jeges kihivassal senki nem csinal magabol hulyet, aki megcsinalja! Igenis, az a penz jotekonykodasra megy, itt minden reggel bemutatnak 2-3 nagyon magasrangu politikust, amint megcsinalja a jegeszuhany kihivast... Tobbek kozott John Key is megcsinalta a TV szeme lattara, es csodak csodaja, a jeg nem volt felmelegitve, nem volt kevesebb (sot!), es nem undorodva allt oda, hanem ugy, hogy most valaki gazdagabb lesz 100 dollarral. (Itt ennyit kell fizetni, ha nem csinalod meg).

Mikor fogjuk latni, hogy orban akar egy pohar vizet is magara fog onteni? Orokeletu leszek, ha erre varok...
nezelodo
"nyanya001
Pedig jó lenne ha Kósa jeges vízzel borogatná a fejét
legalább észhez térne egy kicsit !"

Ennek hiányoznak a tárgyi feltételei, és nem a jeges vízre gondolok!
silber13
@szandokan: Láttad azt az ominózus videót Lala felszólalásáról,a képviselők előtt? Hallottad azta zagyvaságot, amit ott értelmes és felettébb művelt, okos emberek előtt elmondott? Na ez minősíti a hapsit!
whatthefuck
Most az egyszer egyetértek Kósával. Csodálkozunk, hogy ezek a latrok mindent visznek ha ilyenek az ellenfeleik?
Mobil123
@szandokan: Hát ha lézerjani mondott volna ennyi zagyvaságot akkor akkor a nagyérdeműnek ahhoz lett volna egy pár "jó" szava!
Strong
Kedves Kósa Úr!

Kérem, (néhány tízezer devizahiteles nevében) ne tessék beszélni a TV-ben, mert azonnal zuhanni kezd a forint!

Persze tudom, hogy lehetetlent kérek, hiszen elvárja Öntől a vezér.
nyanya001
@Horizont: Én ugyan nem lakom a fővárosban, de nem hinném, hogy Falus
jeges vizes produkciója lenne az a meghatározó, hogy mit tenne a főváros érdekében !
Az öltönyös, nyakkendős urak már " bemutatkoztak " rendesen
és a ami a lényeg, Falus kezéhez nem tapad sem mutyi, sem korrupció
az előző beosztását tisztességgel végezte, az más káposzta, hogy a jelenlegi hatalomnak
útjában állt, talán nem véletlenül !
karma1
@Horizont Nagyon sajnalom, hogy altalaban ez a hir ennyire rosszul jon le szinte mindenkinek ezen az oldalon... Nem is egy blogolo, hanem a Propi kuldte be , mint hirt, mindjart velemenyezve is Falus szemelyet, ami arra utal, hogy a Propi igencsak kormanyparti ebben a kerdesben, pedig ez egyaltalan NEM politikai kerdes!

Az eredeti kihivo (aki a mult heten hunyt el) egy baratjan akart segiteni, aki egy nehezen kezelheto idegbetegsegben szenved. GYujtott is neki nagyon szep mennyisegu penzt.

Ahogy fentebb irtam, itt a miniszterelnok John Key, (aki megfelel orban statuszanak), nyilvanosan a TV-ben ontette le magat jeges vizzel, es a kormany tulnyomo resze kovette ot, parthovatartozastol fuggetlenul...

Miert tartotok hulyenek valakit, aki egy jo ugy erdekeben kiall az emberek ele, es tesz valami jotekonyat beteg emberek megsegitesere?

Hogy fugg ez ossze (a bevallalt kihivas) azzal, hogy milyen is lenne Falus Budapest elen? Szerintem eppen ebbol derul ki, hogy igenis egyutt erez a raszorulokkal, ha modja van ra, segit. Ha ezzel a kihivassal, akkor ezzel, ha valahogy mashogy, akkor ugy fog segiteni...

Azt hiszem, mi mar elvesztettuk az empatikus erzekunket, es ha valaki valamit tesz, akkor azt kigunyoljuk, mert mas,...

Nagyon sajnalom, hogy inkabb kosa dehonesztalo velemenye kap nagyobb hangsulyt, mint a segitseg az embereken...
karma1
Ja, es meg egy. Ez a lejaratas, amit most Falus kap a fideSS reszerol, semmi mas, mint kampanyfogas, ellehetetleniteni valakit, aki mas, mint a jelenleg uralmon levo tarlos "alairogep-bab"...
alterego56
Kósa ha lehet akkor inkább a 2010 június harmadikai produkciójáról nyilatkozzon. Miszerint Magyarország csődben van 19,933.4 milliárd forint államadósság mellett. Mondja már meg legyen szíves hol a picsában vagyunk most a 24,776.4 milliárd forint adóssággal!!!
"www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy"
Toby
Kósa 20 % Lajos miért nincs még rács mögött ?
szandokan
@Mobil123: Persze Falus remek példát mutatott, nem igaz?
szandokan
@silber13: Igen, hallottam, de itt most Falus "úrról" szólt a cikk...
Mobil123
@szandokan: Azt egy szóval sem mondtam! (de a fideszes barátaid sem mutatnak remek példát!)
silber13
@szandokan: Hát Falus Kósához képest bizony egy intelligens úriember!
szandokan
@Mobil123: @silber13: Hibát végtére is bárkiben lehet találni (főleg, ha még akarunk is).
Cicamama55
@karma1: Én Falus Ferencet komoly embernek ismertem, ezért a vizes részt inkább kihagytam volna a helyében, s csak adakoztam volna egy nemes célra. Ezért nem hatott meg a videója, semmi köze a cikkíróhoz és Kósához. A véleményem róla ettől még semmit nem változott, de ezt a történetet önmagában nem díjaztam. Mellesleg Kósa döntését meg helyeslem.
Desischado
@karma1: Beelőztél, én is ezt akartam írni. A lényeg az, hogy SEGÍTENI AKARNAK, és ez a lényeg! Falus úr vállalása nekem is azt bizonyítja, hogy humánus ember! A fideszből ezt mikor csinálja meg orbán, lézer, vagy akár kósa lajos? Szerintem semmikor.
Ezer bocs, deutsch tompika megcsinálta!
karma1
@Desischado: Dragam, dejcstompika nem a segitseg miatt csinalta, hanem brahibol, hogy megmutassa, milyen f@sza egy csavo o, ezt ki lehet posztolni, twitterezni lehet, szoval elunk " trendien", oszt jonapot!
Yoda69
kosa inkabb arra adjon valaszt, miert fedezte a Floridaban kozpenzen dorbezolo fideszes "urak" dorbezolasat!
Desischado
@karma1: Drága lelkem, gondolod, hogy én ezt nem tudom? Annyi humanizmus sincs benne (sem) mint egy bolhában!
Cukkini
Leértékelve, meg kiékelve, akár korán felkelve sem tudunk beindulni? Lelkekben megtisztulni, annak hiányától felizgulni fogunk, mind a 32 fogunk segítségével?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.